https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pozor! Na cesti Tišina - Murska Sobota trčili osebno in tovorno vozilo

23.03.2023 ob 14:45  

Nekaj po 14. uri se je v naselju Tišina zgodila huda prometna nesreča. Cesta je bila do večera zaprta, promet pa preusmerjen čez naselje Gradišče.

Ob 14.06 sta na cesti Tišina – Murska Sobota v občini Tišina trčili osebno in tovorno vozilo. Cesta je bila do večera zaprta, obvoz pa je bil urejen preko naselja Gradišče.  

Gasilci PGD Murska Sobota so zavarovali kraj dogodka, s tehničnim posegom rešili voznika iz osebnega vozila, iz tovornega vozila prečrpali okoli 300 litrov goriva in okoli 800 litrov derivata oljne ogrščice, osvetljevali kraj dogodka in nevtralizirali razlite motorne tekočine. 

Pripadniki CZ Tišina so z bagrom odstranili kontaminirano zemljino.

Reševalci NMP Murska Sobota so poškodovana voznika prepeljali v soboško bolnišnico. O nesreči pa so bile obveščene vse pristojne službe, poroča Uprava za zaščito in reševanje RS. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.