https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Soboška gimnazija v pomlad vstopila s koncertom

24.03.2023 ob 14:00  

Dobrodelni koncert Pomladni dan, na katerem so nastopili dijaki Gimnazije Murska Sobota in nekateri gostje, ki so povezani s šolo, je letos potekal prvič. S koncertom so zbirali prostovoljne prispevke za Šolski sklad Gimnazije Murska Sobota.

Zbrana sredstva na dobrodelnem koncertu v Gledališču Park, Šolski sklad GMS namenja financiranju opreme, dijakom iz socialno manj spodbudnega okolja, spodbuja razvojne, raziskovalne, umetniške in športne dejavnosti dijakov, pomaga perspektivnim športnikom, pomaga pri nakupu šolskega gradiva dijakom iz drugih držav, financira pa tudi izobraževanje učiteljev, tekmovanja in promocijo šole.


Šolo so pri organizaciji koncerta in zbiranju sredstev podprli tudi Mestna občina Murska Sobota, Občina Beltinci, Rogašovci in Puconci ter različna podjetja in podjetniki.


Na koncertu se je zvrstilo 28 nastopajočih, ki so darovalo svojo glasbeno umetnost za plemenit namen. Program sta povezovala dijaka Sanja Balažic in Nino Gerič. Glasbeniki so se predstavili s solističnimi nastopi ter v različnih instrumentalnih in vokalno-instrumentalnih zasedbah in navdušili napolnjeno dvorano Gledališča Park.

Donacije šolskemu skladu so vedno možne, sporočajo.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: Gimnazija Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.03.2023 ob 19:44 gost gost

      Ka, ta ravnatel je še izda tan, ka ma zgučane službe , kak njemi paše? Boli ga za ugled in renome šole. Zato je pa ta šola tan ge je, šišajo jo vse druge okoli. Nekoč, ja, je pa imela svoj renome.

      12 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.