https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Pomurju začel obratovati prvi lekarniški avtomat

28.03.2023 ob 6:05  

V Moravskih Toplicah obratuje prvi lekarniški avtomat v Pomurju. Na voljo je okoli 60 izdelkov za lajšanje manjših zdravstvenih tegob in drugih izdelkov za intimo, higieno, nego telesa in prehranska dopolnila.


Lekarna Moravske Toplice, ki je v Moravskih Toplicah pod vodstvom mag. Drage Bratkovič prisotna že 15 let, se lahko pohvali z edinstveno pridobitvijo, in sicer z lekarniškim avtomatom, v katerem lahko dobite okoli 60 izdelkov za lajšanje manjših zdravstvenih tegob in drugih izdelkov za intimo, higieno, nego telesa in prehranska dopolnila.

Slavnostnega odprtja se je udeležil župan občine Moravske Toplice Alojz Glavač, dogodek pa ja glasbeno pospremila Blanka Tomašić. 

Gre za prvi tovrstni avtomat v Pomurju, ki je na voljo 24 ur na dan. Plačilo je možno tako z gotovino kakor tudi s plačilnimi karticami. Avtomat najdete v sklopu lekarne v Moravskih Toplicah, zraven picerije na naslovu Kranjčeva 14 a, 9226 Moravske Toplice.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: FB Občina Moravske Toplice

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.03.2023 ob 7:48 guest gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. … For more details visit————————➤ 𝗪𝘄𝘄.𝗽𝗮𝘆.𝗵𝗶𝗿𝗶𝗻𝗴𝟵.𝗰𝗼𝗺

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.03.2023 ob 7:50 gost

      Dobra ideja !!!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.03.2023 ob 9:17 goričanec gost

      Pa ne v soboti, povsod drugje se nekaj premika !

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.03.2023 ob 7:32 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Viagra je...?...tak ,za pripravo na orgije.....vprašam,kaj je to takega.....😂😀😎

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.