https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Predstavitev oblikovanih turističnih paketov v okviru operacije Živa dediščina

22.02.2023 ob 11:00  

RIS Dvorec Rakičan je skupaj s projektnimi partnerji skozi medsektorsko sodelovanje oblikoval in izdelal štiri različne turistične pakete.

Turistični paketi so na voljo v slovenskem, angleškem in nemškem jeziku. Oblikovani so bili naslednji turistični paketi: S kolesom po Prekmurski ravnici, Potep s kolesom ob reki Muri, Po Goričkon in Po gradovih. Vabijo vas na obisk muzejskih točk, ki so manj znane in odmaknjene od tradicionalnih turističnih poti, vendar so nedvomno vredne ogleda. Predstavljajo vam inovativne turistične pakete, ki vam bodo omogočili avtentično doživetje na vsaki točki vašega postanka.

Dva turistična paketa sta namenjena odkrivanju regije s kolesi. S kolesarjenjem po Pomurski ravnici lahko na trajnosten način spoznavajo kulturno dediščino podeželja, saj kolesarski zeleni turizem predstavlja eno izmed osrednjih oblik trajnostnega turizma. Druga dva turistična paketa sta namenjena odkrivanju regije z avtomobilom. V posameznem turističnem paketu vam poleg opisa poti razkrivajo še namige za družine z majhnimi otroci, namige kje si lahko izposodite kolo, kaj zanimivega si lahko ogledate v neposredni okolici, kje lahko pojeste kaj lokalnega in okusnega ter kje v bližnji okolici lahko prenočite.

Za več informacij in ogled posameznih turističnih paketov vabljeni na spletno stran, ki jo najdete tukaj.

Operacija Živa dediščina se je izvajala v okviru podukrepa M19.3 in je sofinancirana s strani Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republike Slovenije.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.