https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Radenčani bodo lahko pri nakupu kopalnih kart ponovno koristili popust

29.03.2023 ob 14:14  

Včeraj, 28. marca 2023, je potekala 1. izredna seja Občinskega sveta Občine Radenci, na katerem so svetniki potrdili začasno financiranje za mesec april 2023.


Občinski svet Občine Radenci je potrdil začasno financiranje za april 2023. Kot je na socialnem omrežju Facebook zapisal župan Roman Leljak, bo s tem ponovno omogočeno sofinanciranje kopalnih kart v Zdravilišču Radenci za občanke in občane, plačilo dotacij ob rojstvu, plačilo nadstandardov v šolah ter druge koristi v dobro občanov. 

Ob tem pa si želi, da bodo svetniki na naslednji seji, ki bo potekala 13. aprila 2023, potrdili letni proračun.

Foto: arhiv Pomurec.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.03.2023 ob 15:27 gost

      Nikoli ni nihče pojasnil za kaj so tega človeka po hitrem postopku naložili v Avstraliji na letalo za Evropo .Kaj je bilo ?A je predstavljal nevarnost za državo .

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.03.2023 ob 9:01 gost

        ta človek je v štirih letih spravil Radence v normalne kolesnice, ni idealen, a eni se trudijo, da bo zopet vse po starem, Radenci pa zaostali!

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.03.2023 ob 17:24 gost

      Takih kengorujev v Avstraliji ne rabijo ker so nevarni za Avstralijo. Vse kar je pokvarjena roba v tujini se pošlje v Slovenijo ker je Slovenija prava Meka za tajkune oligarhe lobiste desnega pola.

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.03.2023 ob 10:06 Pista gost

      Mislim,da bodo svetniki golobove stranke počasi dojeli ,da klubovanje ,ki ga zdaj izvajajo proti občinski upravi in županu škodujejo sami sebi in celemu razvoju Radenc,nevem kako se jim naj zahvalim,da sem bil ves ta čas onemogočen do uporabe kopališča,ki mi ga je nudila občina,z prihodom njih na oblast pa mi je bilo to vse preprečeno,zato apeliram na vse svetnike,začnite delat v korist vseh nas in v korist razvoju Radenc ,že sem večkrat zapisal,da vse kar bo narejeno pod Leljakom,bo ostalo v Radencih,pustite strankarska nasprotovanja,ker ni naš ,smo proti tudi na škodo občanov ,ki živimo v Radencih

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.