https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Tudi ta konec tedna pester program dogajanja v Pomurju

30.03.2023 ob 17:14  

Pred nami je pester konec tedna z raznolikimi dogodki in prireditvami v Pomurju. Za vas smo izbrali nekaj predlogov, kam se lahko odpravite.


Petek, 31. marec

Luka Basi - koncert ob materinskem dnevu

Luka Basi bo v čudoviti atmosferi Gledališke in koncertne dvorane Lendava zapel vsem materam ob njihovem dnevu in poskrbel za nepozabno doživetje. Koncert se začne ob 20. uri.

Koncert v Gledališču Park

Priznani klavirski kantavtor Dominik Bagola, umetniško ime Balladero, bo s svojo zasedbo na odru Gledališča Park ob 19. uri predstavil dolgo pričakovani tretji dolgometražni album z naslovom Neon srce.

Jubilejni koncert Prekmurskih rogistov

Prekmurski rogisti prirejajo jubilejni koncert ob 50-letnici njihovega delovanja, ki bo v Kulturnem domu Beltinci ob 18. uri. 

Potopisno predavanje: Otroci sveta

Zoran Furman popotnik, fotograf in predavatelj bo v prostorih mladinskega centra v Gornji Radgoni ob 17. uri svojim poslušalcem ob zanimivih fotografijah predstavil življenje otrok, ki jih je srečal na potovanjih po Aziji, Afriki ter Srednji in Južni Ameriki. Namen predavanja, na katerega so vabljeni tudi otroci, je da otroci spoznajo svoje vrstnike drugod po svetu in njihov način življenja, ki se vrti daleč stran od televizije, tablic ali telefonov.

Sobota, 1. april

Čistilna akcija

Mestna občina Murska Sobota in Saubermacher & Komunala Murska Sobota v sodelovanju s Krajevnimi skupnostmi in Mestnimi četrtmi organizirata očiščevalne akcije, ki bodo potekale v Mestni občini Murska Sobota. Zbirališča za akcije so ob 8.30 v Krogu, Nemčavcih in Kupšincih ter ob 9. uri v Murski Soboti in Bakovcih pred vaškimi domovi po krajevnih skupnostih, drugih običajnih mestih in ob teniškem igrišču v Fazaneriji. V primeru dežja se akcija prestavi. 

Velikonočna delavnica

Pomurski muzej Murska Sobota ob 10. uri vabi na družinsko velikonočno delavnico, kjer boste lahko krasili pisanice v stari batik tehniki. Na delavnico se je potrebno prijaviti, s seboj pa prinesti kuhana jajca.

Prvenstvo Slovenije v ekipnem krosu

Atletski klub Pomurje vabi na tradicionalni športni dogodek Prvenstvo Slovenije v ekipnem krosu, ki se začne s slovesno otvoritvijo ob 11.40 pri Expanu v Murski Soboti.

XXIII. Prekmurski zdravniški tek

V središču Murske Sobote, na stadionu pri OŠ I in v mestnem parku bo potekal že tradicionalni zdravniški tek z začetkom ob 13. uri. Proga za ženske je dolga 4,5 km in 6,7 km za moške. Ob 14. uri bo sledil družabni del prireditve v hotelu Zvezda.

10. tradicionalni Zobl žur

Po štirih letih premora se vrača tradicionalni Zobl žur, najbolj nora prleška fešta, na kateri ne bodo manjkale tradicionalne jedi, pijača in dobra glasba. Nastopili bodo Blue Planet, Mi2 in Samo Budna & band. Zabava se začne ob 20. uri v Športni dvorani ŠIC Ljutomer. 

Maroltovo srečanje odraslih folklornih skupin

V Kulturni dvorani Beltinci se bo ob 18. uri odvilo območno Maroltovo srečanje odraslih folklornih skupin Slovenije 2023. 

Nedelja, 2. april

Razstava "Spomladi še kamen oživi" 

Društvo kmetic Križevci - Veržej in Ljudska univerza Murska Sobota organizirata velikonočno razstavo ročnih del. Razstava bo na ogled od 8. do 17. ure v sejni sobi Občine Križevci.   

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na: urednistvo@pomurec.com.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.03.2023 ob 19:13 gost

      Šoloobvezni otroci priporavite se, da boste čistili za starimi nesnagami.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.03.2023 ob 20:53 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐉𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.03.2023 ob 20:53 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐉𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.