https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

(FOTO) Odprtje razstave Sabina Šinko: Podobe spominov

01.04.2023 ob 11:55  

V petek, 31. marca 2023, je v lendavski sinagogi potekalo odprtje likovne razstave z naslovom SABINA ŠINKO: Podobe spominov.


Razstavo je odprla umetnostna zgodovinarka Tanja Šimonka, za glasbeni program pa je poskrbel Filip Gal. 

 Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.04.2023 ob 13:37 gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. … For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐢𝐧.𝐡𝐢𝐫𝐢𝐧𝐠𝟗.𝐜𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.04.2023 ob 14:41 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      O čem se je tu šlo....?

      36 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.04.2023 ob 19:25 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.04.2023 ob 18:05 Pavel gost

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.04.2023 ob 18:20 Pavel gost

      Likovna umetnost je razvrednotena in nepomembna za družbo. Razvrednotili so jo umetniki, kustosi, kuratorji, likovni kritiki,... zaradi svojega nespoštljivega odnosa do življenja in umetnosti. Živimo v dekadentni družbi, kjer ni nič več svetega. Omenjena likovna razstava dokazuje to tezo. Nobenega teksta, nobene kritike, nobenega odziva publike,... Skratka duhovna revščina, praznina, tema,....

      34 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2023 ob 6:13 nevšečar gost

        seveda, ko pa zgledajo povsem bolane stvaritve in je zato narod raje tiho. res izgledajo kot neka bolana, pohabljena, hibridna bitja, le komu je to všeč, le kaj hoče s tem točno povedati? ajde, da nariše eno dve taki sliki, ne pa vse kot po tekočem traku. sicer pa osebna stvar, meni zagotovo niti ena slika ni všeč.

        35 3 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.04.2023 ob 19:01 gost gost

      Čestitke Sabini ŠInko in še veliko ustvarjalnosti.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.04.2023 ob 3:21 Ana Marija gost

        Za tako zanimive umetnine si je res treba čas vzet, se s srcem in dušo vanje ozret. Na široko odpret duhovna ušesa, da zaslišimo, kaj nam imajo za reči. Te slike so tako globoke, večplastne, da kar kličejo, da jim prisluhnemo: s telesnimi očmi, ušesi, s srcem in dušo. In se zahvalimo avtorici zanje in njih bogato in koristno sporočilo, ki ga imajo za slehernega izmed nas.Ker umejo v nas prebuditi človeka, sočutnega in usmiljenega, ki bo znal biti mil in blag do drugih. Iskrene čestitke avtorici in zahvala vsem, ki s spoštovanjem in otroškim čudenjem zrejo v njene stvaritve in hvaležno sprejemajo njih sporočilo za ta čas in svet.

        3 18 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.04.2023 ob 7:42 Pavel gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.04.2023 ob 15:20 Pavel gost

        Na tem svetu ni vse LEPO. To iluzijo nam hočejo vsiliti umetniki in sodobna elita, ki nas odvrača od stvarnosti oziroma nas hoče odtujiti od bistva (veliko zabave, iger, resničnostnih šovov, opiatov, kozmetike...). Za spoznanje bistva je potrebno iti tudi skozi bolečo katarzo.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      02.04.2023 ob 8:43 Pavel gost

      Za družbo je pogubno, če posameznik nima svojega mnenja, svojega dostojanstva, svojega jaza,.... Če nekdo napiše, da mu je nekaj všeč, ali mu ni všeč, je to premalo. Za utemeljitev mnenja je potrebno vložiti veliko več truda oziroma v tem primeru napisati vsaj nekaj stavkov. Ko človek napiše nekaj vstavkov se takoj pokaže kdo smo in kakšno je naše dojemanja stvarnosti. Smisel komentarjev ni v tem, da svoje razmišljanje razglašamo za edino resnico, drugega pa izključujemo, ponižujemo, žalimo,.... Za spoznavanje resnice so potrebni različni zorni koti in poglobljena percepcija. Sodelovanje, prepletanje naših misli, poraja nove ideje in širi naše obzorje. Na tej razstavi pa se to ni zgodilo oziroma se je verjetno zgodilo v nekem zaprtem krogu ljudi. To ni dopustno, ker bi morala inštitucija in galerija delovati v javnem interesu. Dokler nebo javnih transparentnih razpisov za razstavljavce in dokler kritiki ne bojo opravili svojega dela, likovna umetnost za družbo ne bo pomembna. Popačene podobe izražajo simptome bolne družbe. Likovni kritiki bi morali o tem pisati!!! Raje molčijo oziroma so tihi sodelavci elit, ki to družbo uničuje z bolnimi idejami. Omenjena avtorica je profesorica!? Spoštujte sami sebe, bodite spoštljivi, pravični, odgovorni, poglabljajte svoje mnenje, delite svoje mnenje z drugimi, pokažite kdo ste, kakšen je vaš odnos do stvarnosti. Hvala vsem, kateri vztrajate na tej težki poti. HVALA!!!

      28 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      02.04.2023 ob 11:41 Frankenštajn gost

      Veliko pove dejstvo, da je Sabina Šinko lani dobila naročilo za upodobitev Frankensteina. Grda oseba z lepo dušo. Ali to obstaja? Zagotovo ne, samo v romanih. Ljudje z lepo dušo so lepi v duši in izžarevajo milino, torej ne morejo biti grdi.

      3 31 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      04.04.2023 ob 15:43 wollle gost

      ahahahaha "Ljudje z lepo dušo so lepi v duši". modrooki ima pa zeleno oko ali kaj?

      25 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.