https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

To so aktualne zaposlitve tega tedna v Pomurju

04.04.2023 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 80 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas. 

RIS RAKIČAN išče VIŠJEGA SVETOVALCA PODROČJA II. Zahtevajo visokošolsko 2. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo ter 3 leta delovnih izkušenj. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, s 4-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 17. aprila 2023. Prav tako iščejo KOORDINATORJA PROJEKTOV VII/2. Podrobnosti o javnem razpisu najdete na njihovi spletni strani. 

OBČINA ČRENŠOVCI išče SVETOVALCA ZA OKOLJE, PROSTOR, KOMUNALNE ZADEVE IN INVESTICIJE. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 1. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska strokovna izobrazba ter 7 mesecev delovnih izkušenj. Potrebno je vozniško dovoljenje B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje angleškega jezika, nemškega in slovenskega ter zahtevno računalniško znanje. Zaželen je opravljen strokovni izpit iz splošnega upravnega postopka in opravljeno usposabljanje za imenovanje v naziv. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 7. aprila 2023. 

PANVITA MURSKA SOBOTA išče PROIZVODNEGA DELAVCA. Zahtevajo osnovnošolsko izobrazbo. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesece. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 5. aprila 2023. 

HIŠA DARIL MURSKA SOBOTA išče PRODAJALCA. Za to delovno mesto se zahteva srednja poklicna izobrazba oziroma srednja splošna izobrazba ter 2 leti delovnih izkušenj. Potrebno je vozniško dovoljenje B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so osnovno računalniško znanje, samostojnost in kreativnost. Ponujajo zaposlitev za določen čas 18 mesecev, z 1-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 5. aprila 2023. 

SAUBERMACHER MURSKA SOBOTA išče VOZNIKA III. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo. Potreben je vozniški izpit C kategorije. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, z 2-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 12. aprila 2023. 

ZNANSTVENO IN INOVACIJSKO SREDIŠČE POMURJE išče DIREKTORJA JAVNEGA RAZISKOVALNEGA ZAVODA. Za to delovno mesto se zahteva doktorat znanosti in 5 let delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje angleškega in nemškega jezika in zahtevno računalniško znanje. Ponujajo zaposlitev za določen čas 60 mesecev. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 12. aprila 2023.

DECATHLON MURSKA SOBOTA išče PRODAJALCE ŠPORTNE OPREME. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje angleškega in slovenskega jezika ter osnovno računalniško znanje. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je dvoizmenski. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 5. aprila 2023. 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.04.2023 ob 6:28 lepec gost

      Stric Pišta - Roto zaposli napihovalva gumijaste Ančke. Obvezna visoka izobrazba.

      21 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.04.2023 ob 19:27 123 gost

        Svinje na tem portalu spet ne dovolite komentarje za balonarje ker je gor lopov taki kot stari ki pobira od vseh vlad in pri tem mu pomaga zet ki nima nobene kulture

        5 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.04.2023 ob 20:11 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. … For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐢𝐧.𝐡𝐢𝐫𝐢𝐧𝐠𝟗.𝐜𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.04.2023 ob 20:12 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. … For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐢𝐧.𝐡𝐢𝐫𝐢𝐧𝐠𝟗.𝐜𝐨𝐦

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.04.2023 ob 20:12 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. … For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐢𝐧.𝐡𝐢𝐫𝐢𝐧𝐠𝟗.𝐜𝐨𝐦

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.04.2023 ob 10:08 Mobiring gost

      Sem slišal, da so v tem ROTOju ful slabi odnosi. Da imajo neko šefico, ki se do novozaposlenih zelo grdo vede, žali, zmerja, itn.

      14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.04.2023 ob 15:29 čipipips gost

      kxy še ti za socialaša da ti bo srček na miru

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.04.2023 ob 16:27 gost

      Kaj pa svetovne Pomurske Mlekarne,imajo zapolnjene kapacitete?Ta teden ne rabijo tlačanov?

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.04.2023 ob 17:48 Kučan. Roto gost

      Rajši idi nadelaborzo kak Pavlinjeki delad 👎👎

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.04.2023 ob 19:15 Resnica gost

      Mene je država prisilila da delam na črno.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.04.2023 ob 21:54 Proti obveznostim Za svobodo gost

      24ur/novice/slovenija/koncesije-bi-ukinili-zdravstvene-zavode-ukinili-obvezno-zavarovanje-pa-preoblikovali-v-javna-podjetja

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      05.04.2023 ob 7:17 Škorpijon gost

      Pri saubermacherju da dobiš zaposlitev moraš biti kolesar

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      06.04.2023 ob 1:37 SUSAN BENSON gost

      Pozdravljeni, Potrebujete zanesljivo in zaupanja vredno podjetje za pridobitev posojila za financiranje vašega projekta, Potrebujete poslovno posojilo, osebno posojilo ali hipotekarno posojilo? Ne iščite dlje od Sunshine Financial Group Inc. Ponujamo vse vrste posojilnih storitev, zavarovana in nezavarovana posojila, dolgoročna in kratkoročna posojila in še veliko več za subvencionirano obrestno mero 3 % na leto. Za več informacij nam pišite po e-pošti: (sunshinefinancialgroupinc @ gmail.com) ali mi pošljite neposredno sporočilo na WhatsApp prek: +447360502110 in v trenutku prejmite odgovor

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.