https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Top zaposlitve tega tedna v Pomurju

11.04.2023 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 100 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas. 

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA išče POMOČNIKA DIREKTORJA ZA PODROČJE ZDRAVSTVENE NEGE. Zahtevajo visokošolsko 2. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo ter 3 leta delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje slovenskega jezika in enega tujega jezika, osnovno računalniško znanje ter izkušnje s področja vodenja in upravljanja zdravstvene nege. Ponujajo zaposlitev za določen čas 48 mesecev oziroma za čas mandata direktorja. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 13. aprila.  

CENTER ZA ZDRAVJE IN RAZVOJ MURSKA SOBOTA išče DIREKTORJA. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba ter 5 let delovnih izkušenj. Potrebno je vozniško dovoljenje B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje angleškega in nemškega jezika, zahtevno računalniško znanje ter izkušnje s področja medsektorskega, mednarodnega dela in projektov na področju zdravja. Ponujajo zaposlitev za določen čas 48 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 13. aprila. 

RIS RAKIČAN išče POMOŽNEGA DELAVCA. Zahtevajo osnovnošolsko izobrazbo ter 1 leto delovnih izkušenj. Vse podrobnosti razpisa najdete na njihovi spletni strani. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev, z 2-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 11. aprila. Prav tako iščejo PROTOKOLARNEGA KUHARJA in KOČIJAŽA

RADENSKA RADENCI išče SKLADIŠČNIKA. Za to delovno mesto se zahteva srednja poklicna izobrazba. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, s 3-mesečnim poskusnim delom. Okvirna plača je 1.204 evrov bruto mesečno. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 11. aprila. Prav tako iščejo OPERATERJA.

POMURSKI MUZEJ MURSKA SOBOTA išče HIŠNIKA. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo ter 5 let delovnih izkušenj. Potrebno je vozniško dovoljenje B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znaje slovenskega in angleškega jezika ter osnovno računalniško znanje. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 13. aprila. 

OBČINA LJUTOMER išče DIREKTORJA OBČINSKE UPRAVE. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba ter 7 let delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so strokovni izpit iz upravnega postopka, opravljeno usposabljanje za imenovanje v naziv ter funkcionalna znanja upravnega vodenja in upravljanja kadrovskih virov. Razpis je objavljen na spletni strani občine. Ponujajo zaposlitev za določen čas 60 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 22. aprila. 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.04.2023 ob 19:32 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.