https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Išče se najemnik gostinske ploščadi ob Expanu

13.04.2023 ob 11:25  

Soboška občina išče najemnika gostinske ploščadi ob Expanu. Ponudbo morajo potencialni najemniki oddati do 26. aprila.

Mestna občina Murska Sobota je razpisala javno zbiranje ponudb za najem nepremičnine v njeni lasti. Predmet oddaje v najem je nepremičnina parcela št. 4937/3 v katastrski občini 105 Murska Sobota, v izmeri 77 kvadratnih metrov, ki v naravi predstavlja začasno urejeno gostinsko ploščad za izvajanje gostinske dejavnosti. 

Izbrani ponudnik nosi stroške izdelave in postavitve gostinskega kioska, opreme in vsega, kar je potrebno za izvajanje dejavnosti, prav tako pa si je dolžan pridobiti vsa potrebna uporabna in druga dovoljenja. 

Ponujena cena najema ne sme biti manj od 10,41 evra za kvadratni meter na mesec (brez DDV). Najemnik je dolžan plačevati obratovalne stroške in izvajati vzdrževanje najetih površin. Najemna pogodba se bo sklenila za določen čas do 31. oktobra. Varščina za najem pa znaša 200 evrov. Podrobnosti razpisa si lahko preberete tukaj.

Rok za oddajo ponudb je 26. april do 13. ure. Odpiranje ponudb bo javno in bo potekalo v sredo, 3. maja, ob 12. uri v sejni sobi urada župana Mestne občine Murska Sobota. Pogodba bo sklenjena s ponudnikom, ki bo ponudil najvišjo ceno najema. 

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.04.2023 ob 12:42 gost

      Z temi cenami se lahko samo slika tisti ki to najame. Niti toliko nebo zaslužil kot bo plačal najemnino. Zato najprej spustite cene ker niste na Bledu Kati tam so cene bolj razume kot v tem posrane umetnem žabnjeku.

      27 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2023 ob 13:20 sobočanec gost

        Išče se najemnik gostinske ploščadi ob Expanu, torej najemnik gostinskega lokala lahko toči le pri šanku ??

        12 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.04.2023 ob 13:24 are gost

      Nesmiselnost pri izbiri ponudnika izključno po tem, kateri ponudi višjo ceno... Ponudite parcelo nekomu z najboljšim programom in celostnim pristopom... Za teh par 100 evrov se idete nekšo modrijo...

      20 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.04.2023 ob 14:54 gost

      Občinska teleta !

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.04.2023 ob 15:25 Karel K. gost

      Zagotovo se bo novi najemnik imenoval "RotoGrup" iz Male Polane, da bo imel tu Mičo Slavinec svoj bivalni in znanstveno ustvarjalni dom. Seveda bo vsa potrebna sredstva prispevala politična elita iz državnega proračuna, ne glede na to katera od obeh bo na oblasti. Namreč "Lastnik Rotoja in Mičo sta prava monstra, da se znata prikupiti in prilagoditi vsaki politični opciji in na ta način prideta do denarja za investiranje.

      14 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.04.2023 ob 16:11 gost

      Res bedaki brez primere najbokše ka ti ekspano zalijte von jezeri pa de mir. Na ton jezeri so bile najbokše sindikalne fešte murnih delavcev.

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.04.2023 ob 7:51 gost

        Gos ,nej je mislo male polane,štera je pod vogrami,ampak Prekmurska POLANA ( pri varaši Sobota.)oprosti,tej šteri je napijso se je zmojto

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.