https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

To so nastopajoči na letošnjem Pomurskem poletnem festivalu

22.04.2023 ob 15:30  

Velika Polana bo od 29. julija do 5. avgusta 2023 zopet središče glasbenih, športnih in kulturnih dogajanj, saj prihaja Pomurski poletni festival.


Pomurski poletni festival ali Polanski dnevi, kot jim rečemo, se bo odvijal od 29. julija do 5. avgusta 2023. Festival organizira Društvo Štrk Slovenija in bo postregel s pestrim dogajanjem.

Na letošnjem Pomurskem poletnem festivalu bodo nastopili Lidija Bačić, Vili Resnik & band, Mladen Grdovic, Joker Out, Let 3, Polkaholiki, Big Foot Mama in Dražen Zečić. Na elektronskem odru bosta za dobro vzdušje poskrbela Črt DJ in DJ Xenia.

Različni žanri glasbe bodo tako zadovoljili privržence različne glasbe, manjkalo pa ne bo niti bogato športno dogajanje, kot je to v navadi že vsa leta do sedaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.04.2023 ob 20:33 Festival Hr gost

      Ka je to na Hrvaškem festival, ka samo jugo špila...? Slovensko ministrstvo pa njim plačuje te festivale, ka organizator hrvate hrani... Če ni Slo muzike nima kaj država to podpirat!!

      17 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.06.2023 ob 22:25 gost

      Koliko moraš biti star da lahko greš na koncert ?

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.06.2023 ob 12:20 Ines gost

      Gdje mogu kupiti ulaznice?

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.07.2023 ob 11:32 mina gost

      kolk so vstopnice

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.