https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Irena Šinko: »Pogajanja s kmeti so še odprta«

26.04.2023 ob 6:00  

Ministrica za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Irena Šinko je ob včerajšnjem protestu kmetov znova poudarila, da so pogajanja še vedno odprta in da se bodo s kmeti lahko dogovorili glede stavkovnih zahtev. »Tudi kmetje imajo pravico protestirati in izraziti nestrinjanje s problemi, ki jih obremenjujejo pri izvajanju njihovih kmetijskih opravil.«


Ministrica Irena Šinko, ki se udeležuje zasedanja Sveta EU za kmetijstvo in ribištvo v Luksemburgu, se je preko avdio video povezave odzvala na protest kmetov, ki je potekal po večih krajih po Sloveniji. Ministrstvo je deležnikom pretekli četrtek poslalo nova izhodišča za pogajanja, ki vključujejo režime na območjih Natura 2000, okoljsko občutljivo trajno travinje (OOTT), masne bilance, pogojenost, trgovinski sporazum Mercosour in druge trgovinske sporazume, kartiranje zemljišč, stanje glede odvzema divjadi in divjih prašičev. Poslana so bila tako izhodišča za nadaljnje pogovore kot tudi predlagane rešitve. Ministrica je pojasnila, da so iz Sindikata kmetov Slovenije in deležnikov odgovorili, da je gradivo preobsežno, da bi ga pregledali in se do njega opredelili v kratkem času, zato so bila ta ponedeljek pogajanja odpovedana. Pogajanja bomo nadaljevali po prvomajskih praznikih. »Menimo, da so pogajanja še odprta in se bomo lahko pogovorili glede stavkovnih zadev«, je izpostavila ministrica.

Ministrica je pojasnila tudi pogajalska izhodišča glede Nature 2000, kjer je poudarila, da zmanjšanje obsega Nature 2000 trenutno ni mogoče napovedati. Vladni predlog pa predvideva za leto 2023 prehodno obdobje in tekom leta 2023 individualni pristop do kmetov, ki jih režim plačila Natura 2000 ter širitev OOTT najbolj prizadeneta ter prilagoditev območij in določil režima.

Vlada pa bo nadaljevala pristop do najbolj prizadetih kmetov tekom leta 2023 ob sodelovanju javnih služb, ki delujejo na terenu. V letu 2023 bi začeli z revizijo sloja za območje Natura 2000 in sloja za OOTT, pri čemer bi po objektivnih kriterijih omogočili individualno obravnavo tistih kmetijskih gospodarstev, ki bi jih obvezne zahteve iz režima Natura 2000 plačil in/ali prepoved oranja/spremembe OOTT v dohodkovnem in razvojnem smislu posebej prizadele kljub subvencijam iz skupne kmetijske politike ali odškodnini.

Glede odstrela divjadi se zvišuje odstotek - pri jelenjadi na 50 odstotkov in možnost odstrela tudi ob mraku in zori, pri divjem prašiču pa je odstrel neomejen, so zapisali pri Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

* Foto: izrez zaslona in arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.04.2023 ob 6:46 Čergoli gost

      Surla

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.04.2023 ob 17:24 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.04.2023 ob 6:54 Karel K. gost

      Šinkova pa itak nima nobene besede in svojega mnenja, kot ga ni imela nikoli, saj drugače nebi postala ministrica, če bi ona imela svoje mnenje.Na bivši občini Murska Sobota in pozneje do danes na Upravni Enoti v Murski Soboti, ko je postala ministrica je bila le poslušna uradnica za svoje šefe. Tu je bila uradnica za izvajanje komasacij, kjer pa vemo kakšne nepravilnosti se dogajajo, ko nekateri privilegirani dobijo na koncu najboljše parcele v vasi.

      20 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.04.2023 ob 7:05 gost

        Karlek pa je zdaj in bo do svojega konca ponižen janšist, kateri se bo na vsak prdec Jančija povzdigno in jurišal !

        9 12 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.04.2023 ob 7:09 gost

        7:05 - JANŠIZEM JE PROTIFAŠISTIČNO IN PROTIKOMUNISTIČNO GIBANJE, KI SE BORI ZA SLOVENSKI NAROD IN ZA RAZVITO, NAPREDNO TER DEMOKRATIČNO SLOVENIJO.

        16 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.04.2023 ob 8:05 gost

        Hrvati so uzakonili ustaški pozdrav ! Pri nas pa poveličujejo domobrance, belogardiste ki so zaprisrgli Nemcem. Sramota desničarji.

        9 10 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.04.2023 ob 9:06 gost

        8:05 - Poglej si številke tvojih komunistićkih vzornikov - Joseph Stalin pobil 42,67M; Mao Tse - tung - 37,83M; Chiang Kai-shek - 10,21M; Vladimir Illič Lenin - 4,02M; Tojo Hideki - 3,99M; Pol Pot - 2,04M; Yahya Kan - 1,50M in še zelo opevani veliki vodja komunistov Josip Broz Tito - 1,17M.

        9 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.04.2023 ob 9:44 gost

        Gost 8:56 si ti hodil v šolo ? Si si kdaj prebral učbenik zgodovine ? Samo ne Jančijevega ki ga je pisal ko je slekel rdečo suknjo in oblekel črno.

        4 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.04.2023 ob 13:37 gost

        9:44 - v komunizmu so učili, da so bili partizani najboljši in ti še vedno imaš te spomine. Ti si preberi kakšno novejšo zgodovinsko knjigo in ne iz časa komunizma.

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.04.2023 ob 7:37 lepec gost

      Janša= šipac= sin orljova!!!

      6 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.04.2023 ob 7:37 lepec gost

      Janša= šipac= sin orljova!!!

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.04.2023 ob 7:52 gost gost

      TOJ JE MINISTRICA AJDI BEŠJTE NO KAK SE BRIGA ZA KMETA JE NEJ IZ PREKMURJA KA MAMO NA VLADI IDE SE V MEKO

      15 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.04.2023 ob 7:53 Karel K. gost

      Kdaj bo ta Omerza začel ratiskovati aktivnosti UDBE in udbovcev, kateri so danes aktivni in vohljajo ter zasledujejo pošteno živeče državljane. Na tem portalu jih je kar nekaj, če človek misli, da vse to kar je napisal oni ob 7.05 ne piše eden in isti 75 let star udbovec iz preteklosti, ki se pojavnja pod različnimi psevdonimiin piše prostaške besedne zveze, potem pa spet takšne etiketirajoče, ko vsakega, kateri nasprotuje njegovim Čebinarjem označi za Janšista. Samo poštena diktatura pod vodstvom EU lahko reši Slovenijo od tega zla iz preteklosti. To sem jaz že leta 1990 napisal, da se drugače ne bomo mogli rešiti titoizma in titoistične blaznosti in takrat je Janša bil na strani teh blaznežev in jim je s sodelavci pomagal odstraniti nas kateri smo do obisti poznali ta politični plevel, kateri je zdaj šprerasel celotno Slovenijo.

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      26.04.2023 ob 8:17 gost

      Irena Šinko bo največ naredila za Slovenskega in Prekmurskega kmeta če odstopi z položaja ministrice za kmetijstvo. Do sedaj je samo, isto kot njen šef Golob, samo obljubljala in nič naredila. Spomnimo se samo odkupa Slovenske pšenice! Obljuba o odkupu, zatem pa nič in odgovor, da so morali ravnati v skladu z zakonom o javnih naročilih, Kot da že ob času obljubljanja o odkupu pšenice ne bi veljal ta zakon. Irinka ne delaj si več špota!

      18 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      26.04.2023 ob 8:35 pomurski Kmet gost

      Želeli ste in poslušajte. Je bila lepa odaja nekdaj pred nekaj časa. Mi slovenci pa smo želeli spremembe in nove obraze in jih imamo. Nevem kmetje in ostali delavci gremo vedno na tanki led in nas mediji, ter novi obrazi vedno znova razočarajo. res smo telebani in bi bilo dobro, da se enkrat malo zamislimo nad sabo. Sprašujem se zakaj po statistikah izobraženi strokovnjaki in mladi izobraženci ne nasedajo na nove obraze in podpirajo desnico z NSi-jem vendar se vidi, da jih je manjšina. Ali smo ostali tako primitivni ali pa res nimamo sposobnega kadra za opravlanje vodilnih mest. Kmetje upam da je res čas da si nalijemo čistega vina in se enkrat složno postavimo na svoje noge , ter sedaj ne popustimo pritiskom in gremo do konca. Šinkove in podobni priskledniki pa prepustimo, da se sami sebe požrejo in odidejo na smetišče zgodovine. Kmetje upam da sem vam poskusil malo razmislit in upam da se še naprej borimo za Slovenijo ,Slovenskega Kmeta in SLOVENSKO HRANO.

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.04.2023 ob 9:04 Karel K. gost

        A mislite, da ta NSI s Toninom na čelu niso novi obrazi s starimi navadami. SO! Da zaščitijo svoje kadre, katere so postavil v času prejšnje Janševe vlade, na čelu institucij države, tako iz zavajanja javnosti bežijo od SDS in se dobrikajo Golobčku. Od leta 1990 naprej imamo opravka z novimi obrazi izhajajočih iz bivših časov. Tudi Janša, Peterle, Oman, Bavčar, Rupelj so bili novi obrazi v stari preobleki. Ne nasedajte tej propagandi teh ljudi, posebej Janše, da so le Golob, Šarec, Cerar, Bratuškova, ti novi obrazi v stari preobleki, tudi oni so opravljali enako poslanstvo, da so zavajali slovenski narod, da jih je volil. Tako oni leta 1990, ko so sestavili tisto Peterletovo vlado po vzoru tiste Kidričeve iz leta 1945, so delali v korist Kučanove partije in niso stremeli za spremembami. Zato je to sprenevedanje Janše in naštete tovarišije, da le sedaj imamo le opravka z novimi obrazi zavržno dejanja neokusna propaganda in populizem.

        8 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.04.2023 ob 10:28 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Kmet naj vstopi na prosti trg dela ,brez subvencij,bomo videli kje ima bik pizd.....Kmetje z subvencijami odžirajo denar delavcev,pa po gostilnah pijejo in se postavljajo z našimi traktorji,kar ena primitiva so .V glavnem pa vse kupim v marketih,cenejše in bolj zdravo kot naše,vidim jaz integrirano goljufivo pridelavo,ta je samo na papirju,boste že vohali škropljenje po njivah,pa jagode kupite,odlične glede zaprtja,prvovrstno odvajalo.....

        4 4 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      26.04.2023 ob 8:55 gost

      Elektrike zmanjka za pol ure , vode zmanjka za pol ure pa je že velik problem !! Strastn mesojedci kaj pa , če kakšen dan ne pride od kmeta na trgovske police mesni izdelek ,,,, mleko ,,, zelenjava ,,,, ko tako na veliko zahtevajo in pretiravajo kot nekateri to pišete , vse vas moti ,če iz hleva prihajajo vonji , škropljenje ,brnenje kmetijskih strojev .... itd .Ja takrat pa poglejte na drevo , če je na njem kakšen zrezek , če vam je dobra vila dostavila mleko ,,,,,,, Složnost je šla po zlu . Brez hrane ni kmeta ,,,, priporočam vam samooskrbo , ker prihajajo hudi časi ,,,,, nekateri smo tega navajeni , za vas bo pa bolj težko ....lp

      17 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      26.04.2023 ob 9:24 resnica gost

      nekoč so bili res kmetje dan danes je pa kmet največji kapitalist,˙( bogataš) ki iztrebljajo navadne smrtnike.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.04.2023 ob 9:36 Karel K. gost

        Po vaše bi naj bi kmet vedno revež, podložnik, dninar, ki bi garal na kmetiji ves dan in nebi živel nobenega družbenega življenja. Danes so tisti kmetje bogataši kateri so privilegirani, ne pa pridni in delavni kateri s svojim delom in znanjem ustvarijo presežke pridelkov. Tako so jih naučili ti Čebinarji v bivšem sistemu ko so se šli "Panonka" sistem kmetovanja, ko so ti kateri so danes privilegirani tudi takrat bili privilegirani, so opravljali funkcije v zadrugah in ropali državo prek nepovratnih sredstev in posojil s katerimi so si kupovali drage avte in traktorje na obroke, zidali hiše itd.

        8 2 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      26.04.2023 ob 9:37 Gajdar gost

      Karel k. ima prav, Šinkova ni nikoli bila ministrica je le poslušna uradnica. Nova vlada pri sklepnih pogajanjih v Bruslju ni dosegla ničesar (sploh se ni oglasila) in ko so enkrat pogajanja zaključena sprememb znotraj SKP (Skupna kmetijska politika) ni možna! Kmetje na bodo dobili ničesar. Da je težava še večja je ta vlada kmetom izrazito nenaklonjena (več glasu o kmetijstvu imajo kvazi nevladne organizacije kakor kmetje). Državljani na pretežno kmetijskih področjih bi morali na zagovor pozvati svoje poslance, ki tvorijo vladno koalicijo, posebej še poslance največje stranke Svobode in jih pred domačimi ljudmi postaviti pred dejstvo, da s takim parlamentarnim odnosom do domačih v domačem kmetijskem (ruralnem) območju nimajo kaj iskati. Da domači poslanec podpira ljubljanske "škrice" in dela proti svojemu sosedu v svoji pokrajini in občini je najbolj sprevrženo obnašanje brez vsake etike in morale in zakaj bi nekdo takega domačega poslanca spoštoval, ki se za sokrajana ni zavzel, še več v Parlamentu se sploh ni oglasil ampak je samo dvigni roko za tisto, kar mu je vodstvo stranke povedalo da mora podpreti! Tudi naša dva ministra (Jevšek in Šinkova) se nič ne oglasita za podporo naši regiji, kjer živita. Najbolje bo, da se po koncu mandata preselita v Ljubljano.

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      26.04.2023 ob 9:51 gost

      9:47 Tebi je pamet pošla , demenca deluje s polno paro !!!!!!!!!

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      26.04.2023 ob 10:18 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Károlya za ministra kmečkega , lepi dečko iz Tešanovcev je tudi nej slaba opcija .

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      26.04.2023 ob 10:20 gost

      Poplava levčarja na portalu lepo kaže , kako se trudi tovarišijo pomesti pod preprogo . Nič ne pomaga ! Snežna kepa se je začela kotaliti . Dol z diktaturo Goloba pod taktirko komunista iz Murgelj , ki stoji za vem tem !

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.04.2023 ob 10:36 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Gost,vidi se,da si desni,po pisanju......npr. ne "levčar"-"levičar",pa tak naprej.....Še nekaj,pod prejšnjo vlado se je poskušalo oživeti "Führerstvo".Najhujši karakter je odpad od komunizma,tisti,ki je bil hudo pravoveren levičar in so mu apetite oblastniške na levici zmanjšali,pa je šel med črne,tam niso ravno intelekti.

        0 4 Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      26.04.2023 ob 10:40 gost

      Lendavski 10:28 Tam kjer imaš ti pamet , ima bik p.zdo !!!!!!!!!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      26.04.2023 ob 10:43 gost

      10:36 Ne bo držalo , si v veliki zmoti in se ne nagibam nobeni stranki! Gledam samo realno na dogajanje , ki pa je katastrofa .

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.04.2023 ob 10:54 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Gost,katastrofa je bila prejšnja vlada.Ko se bodo desno usmerjeni rešili Ivana,bodo zaživeli,Ivan kar ustreza nam komunistom,celo nam priseljencem.

        0 4 Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      26.04.2023 ob 10:55 gost

      10:49 Ti ne razumeš kmentarjev , naj te sosed poduči ,,, verjetno bo pa imel veliko težavo , ker ti bo lahko tupil vsaj en čas , da boš dojel ali pa nikoli

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.04.2023 ob 10:58 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Gost,malce gramatike potreniraj,bo boljše,je pa težava pri tvojem podstrešju,tam pa ne bo šlo zlahka.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      26.04.2023 ob 10:57 gost

      Takšne kot si ti bomo sprejeli zakon za evtanazijo 10:49

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      26.04.2023 ob 11:02 gost

      10:54 Daj potrudi se in piši za prihodnost , j.ebo te Janša u tupavo glavo ,,,,,,zate zemlja ni okrogla , ampak je ploščata ,,,,, samo duvanje te je ,,,,, bednik brezvezni !

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.04.2023 ob 11:08 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Gost,vidiš,ti si Ivanov,tvoja cela osebnost,take ima Janez rad,take bolj kratke pri pameti,se mi pa zdi,da višine tudi nimaš,mali,renčav, kot "pekinezer".

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      26.04.2023 ob 11:04 Pomurski Kmet gost

      Vidim da se komentira preveč politično poskusimo malo strokovno. Res je da ima medalja dve plati in da ni vse belo črno tako da poskusimo tako argumentirati štrajk. Star pregovor pravi , bogati kmet bogata država jaz pa menim da to tudi drži vendar smo Slovenci preveč zavidljivi in fauš. Upam da razumemo poanto da če bo volk sit in koza cela da bomo pol vsi bolj srečni. Kmet je v prvi vrsti človek ki se odpoveduje marši čemu v največji meri prostemu času. Ker kmet nima 8.urnika in ne vikenda ker ta čas mora tudi živalim ki jih goji zagotoviti dostojne pogoje. Vsi mi pa bomo zadovoljni če bomo imeli svežo in okusno hrano. Kmetje borimo se naprej za te vrednote. Stopimo skupaj in dokažimo skeptikom da vse to drži.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.04.2023 ob 11:11 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Slovenskega kmeta sploh ne potrebujemo,vse lahko uvažamo cenejše in bolj zdravo,kar že itak delamo.

        0 3 Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      26.04.2023 ob 11:17 Ivek gost

      Lendavski nadvojvoda butl.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.04.2023 ob 11:25 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Ivek,mogoče pa res,grem na traktor in do večera vas pustim v slinjenju ,malce pridite k sebi.

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      26.04.2023 ob 11:22 gost

      Kje si to prebral , cenejše , bolj zdravo ? Tako pač oceni bosanc ,,,tudi kvaliteta zate ni pomembna ,,,,, zate bi še drek bil dober samo , da je ! hi,hi,hi,hi,hi,hiiiii 11:11

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      26.04.2023 ob 11:52 gost

      Marš k.rbin sine

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.04.2023 ob 12:03 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Gost,tak se govori,ti kleni Slovenec,Balkan smo bolj kurbirji,vaše babe pa zadovoljne.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      26.04.2023 ob 12:17 goat gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝗪𝘄𝘄.𝗽𝗮𝘆.𝗵𝗶𝗿𝗶𝗻𝗴𝟵.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      26.04.2023 ob 12:45 gost

      Karel K za glavnega urednika portala Pomurec !!!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      26.04.2023 ob 12:47 Titi gost

      Irena ka maš tou za plüg

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      26.04.2023 ob 12:48 sotina gost

      Ta nosata drűjgo ne vej kak pogajanja z kmeti so še odprta . Končno pa tisti ,ki jo je namestil je isto brezi pameti kak nosata

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      26.04.2023 ob 13:36 gost

      Toliko kolikor je ta vlada trmasta , da ne prisluhne upokojencem , kmetom , morajo le ti trmariti tako dolgo , dokler ne dosežajo svojega cilja

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      26.04.2023 ob 13:40 gost

      LEDERSKI NADDREK (FAKE) IMA DANES KAR VELIKO ČASA ZA RAZMIŠLJANJE

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      26.04.2023 ob 14:24 gost

      Levaki --Bedaki !!!!! janšek vam še izda nejde iz glave !!!! Butli neotesani še kar se z njim ukvarjate !! Velko napako sem naredil da sem vas volil !!! NIKDAR VEČ !!!!!! samo pape so vas !!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.04.2023 ob 14:55 Angela gost

        Pridi , dala ti bom cvet , ki raste le v meni , le zate cveti . O pomladi nisem sanjala , saj v rokah jo držim ........14:24

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      26.04.2023 ob 14:43 gost

      Ja kdo ti je pa kriv ,da si volil? Jaz ne in nimam slabe vesti ! Zakaj si pa bil tako naiven ! Lep in miren dan ti želim prijatelj !

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      26.04.2023 ob 14:46 gost

      Jok pa na občino ,,,ali pa župniku k spovedi ,,, da si naredil gromozansko napako .... 14:24

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      26.04.2023 ob 15:15 gost

      14.42,,,,,debil desni hlapec. Ti nisi nikoli in nigdar volil poštenih in pametni ljudi. To so vlada gospoda Goloba. Kajti ti si večni hlapec domobranca izdajalca šeftara z orožjem umskega debila Januša groznega. In on ti vedno ko so volitve da en pokvarjeni sendvič in en deci kislice za glas ki gre njemu. Zato nehaj koga si ti volil. Zato še vedno cmerite in vas vrag jemlje da ste volitve izgubili vseh keri ste se lotili.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      26.04.2023 ob 15:16 gost

      Popravek 14.24,,,,,,,

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      26.04.2023 ob 15:18 gost

      Z kulaki se vlada samo lahko pogovarja o tem kako jih obdavči. Ker nič ne pridelajo za slovenski trg ampak vse zlijfrajo iz države za par evrov dražje.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      26.04.2023 ob 15:26 gost

      NORC OSTANE NORC !!! 15:18

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      26.04.2023 ob 18:06 gost

      Ministrica nema hrbtenice !!! Ona samo kluma tistemu kar ji golobajzar predoči ! taka je levo ukrivljena svoboda !!!!! kmetje NEDAJTE SE !!!!!!!!!!!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.