https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Moravskih Toplicah potekalo kresovanje s festivalom okusov

Moravske Toplice, 02.05.2023 ob 6:05  

Na predvečer praznika dela so se po Sloveniji dvignili številni mlaji in zagoreli mnogi prvomajski kresovi, prav tako je bilo tudi Moravskih Toplic.


Letošnje kresovanje in postavitev mlaja v središču Moravskih Toplicah je potekalo s Pihalnim orkestrom Murska Sobota ter glasbeno skupino Stop.

Dogajanje so popestrili s festivalom okusov, kjer so obiskovalci lahko okusili prave prekmurske dobrote. Za spretne pa je bila na voljo tudi delavnica izdelovanja okraskov iz naravnih materialov.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

  Fotogalerija

  Komentarji

  1. gost
   02.05.2023 ob 8:11 Karel K. gost

   A je sreda tudi praznični dan? Pojutrišnjem bo spet navajanje nazaj na delo, seveda v vrstah zaposlenih v politiki in državni upravi. Potem pa je že petek in spet konec tedna. Torej prvomajski prazniki v Sloveniji trajajo cel teden za državne uradnike, funkcionarje in politike, ko so se vrnili z Mavricija, Španije, Malorke, sejšelov, Egipta, ta revnejši in tisti kateri opravljajo hišniška in čistilna dela so bili na hrvaškem. Adi Smolar zapoje "Delat je treba!". Tisti katere tako vehementno zagovarjajo sindikalisti, Mesec, Kordiš in Maljević, torej po njihovem delavski razred, bodo morali delati že v sredo s polno paro, oni pa se bodo stegovali in si pripovedovali prvomajske dopustniške zgodbe. Torej kdo so v Sloveniji kapitalisti? To so politična elita in državni uradniki ter funkcionarji, to so slovenski kapitalisti, saj ti zaslužijo dobro, potem pa vmes pade kakšen kurupcijski cvenk in se jim bančni račun kar tako polni.

   19 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    02.05.2023 ob 8:16 Karel K. gost

    Seved v to kategorijo privilegirancev in kapiotalistov spadajo tudi vodstva Občin, tudi občine Moravske Toplice. Mar ne, maščevanje sledi, kot je to vaša navada, kot je to tudi zadnji primer z mano kateri sem opozoril na vaše malverzacije. Kaj pa oškodovanje občinskega proračuna zaradi skoraj zastonj "prodaje" Kučanovega premoženja vašemu vaškemu privilegirancu, kateri si lahko vse privošči, samo, da mene obdeluje, mi povzroča namerna krivice in vam nosi kot nekoč udbovci vesti o mojem gibanju in funkcioniranju, vsakdanjem delu.

    19 1 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    02.05.2023 ob 19:44 gost

    Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

    0 0 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    02.05.2023 ob 9:03 gost

    Kateri res sprmljamo to politiko Karel vemo za koga gre ,tudi če kdaj napišemo kakšno črko drugače oziroma besedo , tudi nam se to dogaja .... lp

    6 1 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    02.05.2023 ob 11:08 gost

    Debili vseh državzdružite se v šinfanju Karel kozojebec si debil ka ti nega pomoči v zemljo se zakopaj san brez pomoči

    5 4 Prijavi neprimerno vsebino
  2. gost
   02.05.2023 ob 9:07 gost

   Sem ga tudi sam kiksnil pri besedi (spremljamo )

   3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    02.05.2023 ob 11:07 Karel K. gost

    Zahvaljujem se vama za razumevanje 9.03 in 9.07. Popravek sem napisal, da me nebi morda prizadeti tožil, z izgovorom, da sem ga razžalil, ker sem napačno napisal njegov priimek. Še enkraqt hvala obema.

    4 1 Prijavi neprimerno vsebino
  3. gost
   02.05.2023 ob 9:20 gost

   Sindikalisti so navadni zdraharji z bajnimi prihodki , ki na prostem trgu dela in kapitala ne preživijo mesec dni .

   18 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  4. gost
   02.05.2023 ob 9:49 goat gost

   I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝗪𝘄𝘄.𝗽𝗮𝘆.𝗵𝗶𝗿𝗶𝗻𝗴𝟵.𝗰𝗼𝗺

   0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  5. gost
   02.05.2023 ob 11:15 Karel K. gost

   Prepričan sem, da bi državljani Slovenije potrebovali sindikat kateri bi se boril za njihove pravice v poslovanju s slovensko državno in občinsko upravo in politiko. Ti povzročajo državljanom največ namernih krivic in gorja, ti mu jemljejo zaslužek in dostojanstvo, ko zakone uporabljajo dvotirno en sistem za drugorazredne večinsko in drugi sistem za privilegirane, ki so privilegije podedovali od svojih prednikov, miličnikov, partijskih veljakov, udbovcev, partijskih uradnikov in to že v drugi ali tretji generaciji. To kar povzročajo delodajalci po Mesečevem in Kordiševem, kapitalisti je kaplja v morje glede na to koliko krivic povzročajo drugorazrednim politiki in državni ter občinski uradniki in funkcionarji, ta glavni kapitalisti v Sloveniji.

   19 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  6. gost
   02.05.2023 ob 11:43 gost

   So "zeleni" prešteli PPM delce, ki so se sprostili v ozračje ?

   6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  7. gost
   02.05.2023 ob 12:29 gost

   11.8 Karel napišejo samo tisto kar se dogaja in kar ni vredu !! Naprošam pa te da se v bodoče lepše obnašaj ! Ni težko , le potruditi se moraš ali pa ti um ne deluje v pravo smer !!!

   6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    02.05.2023 ob 13:11 Karel K. gost

    Marsikaj razumem, tega pa kar si napisal pa sploh ne razumem, kaj si hotel povedati. Moj um deluje izvrstno, prekontroliraj pa ti svojega za vsak slučaj.

    3 1 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    02.05.2023 ob 16:34 gost

    Karel ti maš sosedo ravnateljco v OŠ zdaj v penziji pa jo prosi naj obnovi s tebof osnove lepega vedenja telko sovraštva iz tebe vije ka ti nega pomoči falla bogi kaa te načenja zob

    3 3 Prijavi neprimerno vsebino
  8. gost
   02.05.2023 ob 13:24 gost

   Karel naprej stavek od Naprošam ....... itd ni mišljen za vas za bebastega srbina !! 13:11 Lp

   4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  9. gost
   02.05.2023 ob 14:01 X gost

   V Sloveniji trenutno ni ne posameznika in ne družbene skupine , ki bi hotela in zmogla ponuditi premišljen in izvedljiv predlog programa nujne domišljene , obetavne , pozitivne strateške rešitve Vse bolj očitno in zaskrbljajoče je , da zastajamo gospodarsko , socialno , politično , demogravsko , energetsko , naravno varstveno.... itd .Za primerljivimi državami in družbami v Evropi smo priča najbolj samo - destruktivnim ,individualnim pojavom radikalnega bega razočaranih in zbeganih posameznikov v vse vrste zasvojenosti in celo samo - morilnosti ......

   21 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    02.05.2023 ob 15:17 Karel K. gost

    Vse kar ste našteli in opisali je največja tragedija za Slovenijo in slovenski narod. Mladi in sposobni ljudje iz razočaranosti bežijo iz države ali pa se zvlečejo sami v sebe in marsikateri svoje znanje vrže stran in se prepusti anarhiji. Med temi, kateri radikalno bežijo zaradi razočaranosti je mnogo ljudi kateri bi znali rešiti problem o katerem pišete. problem je, da obedve politični skupini imata v rokah oblast in medije, zato resnica ne more priti na dan. Največji reveži so Evropejci v Bruslju, kateri nasedajo populistom iz ene in druge skupine, kateri jih prepričujejo, da drugi hočejo sebi podrediti medije, dejansko pa so mediji razdeljeno podrejeni njim in ni prostora za tiste kateri trezno razmišljajo. S pomočjo teh medijev poneumljajo državljane do te mere, da ti sploh ne vedo, kaj je prav in kaj je narobe. Bruseljčani potem reagirajo in sploh ne vedo kaj bi radi, kaj naj naredijo, pa ne samo na področju medijev ampak tudi na drugih področjih gospodarskega, družbenega in poliitčnega življenja. Takšno stanje je posledica največje prevare slovenskega naroda okrog leta 1990, ko so si dejansko oboji medsebojno Slovenijo razdelili kot plen, ne pa da bi mislili na upravljanje z državo, da bi državljani živeli dobro. Takšnih stanj je bilo v zgodovini karr nekaj in vse se je končalo z totalnim uporom naroda proti takšnim zavojevalcem, lažnivcem in krvosesom kot sta tidve politični opciji v Sloveniji. Ko se bo slovenski narod te realnosti zavedel, bo lahko rekel, da je to zrl narod, ne pa hlapec krvosesom iz lastne sredine.

    12 1 Prijavi neprimerno vsebino
  10. gost
   02.05.2023 ob 14:43 gost

   Karel ni bilo potrebe po opravičilu ! Vaše komentarje redno berem , so odlični in mi kaj takšnega ne bi prišlo na pamet , da bi vas žalil ! Lep in prijeten dan še naprej !

   2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    02.05.2023 ob 15:10 gost

    3.5.2023 ob 15 uri v Ljubljani protest upokojencev .... Ja upokojenec se ne boji nikogar . Pa se to vlada zaveda ?

    6 2 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    02.05.2023 ob 15:24 Karel K. gost

    Ja, če pogleda človek, kdo vodi ta protest upokojencev, potem vidi, da je ta namenjen le temu, da se zruši Golobova vlada in se vrne na oblast Janša, kar pomeni, da bi stopili iz dežja pod kap. Ko bo te proteste vodil nekdo zaupanja vreden, in ne bo izhajal iz izobrazbenih in vzgojnih logov dveh enojajčnih političnih skupin, šele potem se bo ga vredno udeležiti. Ko bo vidno, da so ti protesti namenjeni radikalnim političnim, družbenim, pravosodnim in gospodarskim spremembam, potem se ga bo splačalo udeležiti. Rupar se prikazuje kot ne Jezus, ki dvoguje roke v zrak in prisega na delovanje njegovega srca, torej zlorablja neke mite iz preteklosti, da bi poneumil in premamil prisotne, da bi jih spravil v delirij. Ne moreš zahtevati nekaj nemogočega, neizvedljivega v slogu tiste krilatice leta 1990, da bodo oboji naredili Slovenijo za Švico.

    13 1 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    02.05.2023 ob 15:37 gost

    Karel , ko bi jim lahko videli v glave in v njihove duše , konkretno mislim Ruparja . Po pravici povedano že tolikokrat smo bili zavedeni da že bežno komu sploh verjamemo ozirma sploh več ne verjamemo

    9 0 Prijavi neprimerno vsebino
  11. gost
   02.05.2023 ob 15:50 Janči gost

   Trenutno upokojencev ne zastopa nihče. DeSUS se je sesul, ko je postal izrazito leva opcija. Če bo Rupar peljal zadevo interesno, nadideološko, bo pobral ogromno podpore. Ker pošteno pokojnino potrebujejo levi in desni. Če bo le desni DeSUS, ga čaka ista usoda.

   5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    02.05.2023 ob 16:27 Karel K. gost

    DESUS je preteklost, je bil namenjen le poneumljanju upokojencev ta levih in desnih in na ta račun v 32. letih niso dobili nič več pokojnine. Bili so upokojenci zlorabljeni v politične namene, da so titoisti ostali na oblasti, ne glede na to katera od dveh glavnih je bila na oblasti. Oni so vedno zavirali v vladah radikalne spremembe političnega sistema, bili so na strani titoističnega bivšega sistema, katerega so celo življenje gradili. Brez sprememb poliitčnega sistema v Sloveniji ne bo nikoli prišlo do sprememb funkcioniranja države. Zato se upokojenci, ne dajte še enkrat speljati na led in zdaj spet podpirati nekega Ruparja, katerega vemo, kakšen je bil v preteklosti. V tujini se človek s takšno preteklostjo in to njemu ni bila podtalnjega politična bomba ampak se je pregrešil pri poslovanju, nikoli nebi pojavil več v javnosti, saj bi vedel, da bi ga množica odnesla na smetišče zgodovine.

    10 1 Prijavi neprimerno vsebino
  12. gost
   02.05.2023 ob 16:14 gost

   Ne vem ali so volivci malo čudni in na oblast spravijo politikante , ali pa je z mano nekaj narobe , ker ne razumem igric prepotenih ljudi ..... Vse bolj je jasno , da v SI nekaj ne štima .... za nekatere se je čas ustavil , nekateri pa drvijo kot , da nič ni in je vse ok .....

   11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  13. gost
   02.05.2023 ob 16:34 gost

   Če bo šel Rupar po stopinjah Erjavca potem se jim piše slabo , oziroma iz te MOKE NE BO KRUHA !!!!!!!!!!

   10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  14. gost
   02.05.2023 ob 16:44 gost

   Boljše Rupar kot potuhnjeni Sušnik.

   4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    02.05.2023 ob 17:14 Karel K. gost

    Upokojenci imajo svoje združenje in to je močno ter se lahko kosa z državno administracijo. Zato ni potrebno, da se upokojence sili v poliitčno opredelitev, v politično stranko, saj kot stranka ne more zastopati interese vseh upokojencev, ki niso politično enoumni, zato je to zloraba upokojencev v politične namene, to je etiketiranje upokojencev.

    8 3 Prijavi neprimerno vsebino
  15. gost
   02.05.2023 ob 17:43 gost

   Rezultati tega združenja so očitni: inflacija 10%, dvig pokojnin 5%. Brez pritiska se v tej državi žal ne uredi nič, to pač ni Avstrija. To je Jugoslovenija s Čebinami, OF-i, Dražgošami ... Tu še niso ugotovili, da je minilo 80 let in da ima sedanje prebivalstvo svoje ideale in pravico živeti po svoje. Normalno, evropsko, demokratično.

   7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  16. gost
   02.05.2023 ob 18:43 gost

   Gremo mi po svoje !!!

   7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  17. gost
   02.05.2023 ob 19:19 gost

   Samo norci poslušajo norca in kriminalca . Zaradi takih , da lahko več pokradejo . Tov. Jerkič , ne ve zakaj je proti zvišanju plač .... Dol z diktatorjem Golobom in njegovimi lutkarji ! Dovol je !

   10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  18. gost
   03.05.2023 ob 2:52 Holobar - špagetar gost

   Spoštovana vesoljna Slovenija! Javljam Vam vsem, da se z mojo konjsko Tino vračava danes z božanskega dopusta. Nadljujemo z delom s polno paro. Drkal in jebal bom narod v čelo, direktno kot je to tudi počel sam veliki domobranec. Veselim se sodelovanja z vsemi vami kajti jaz sem predsednik vlade vseh vas.

   2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  19. gost
   03.05.2023 ob 7:31 gost

   Ti d.kaj svojo mater u čelo tam ,tam pri maurici , če pa od 2020 do 2022 ne bi imeli Janšo levojaja gamad bi pa od takrat dalje že crkavali na obroke . Posledice v tem 1 letu so še kako vidne ...... protesti vse povedo . Tako , da ne lapaj ker smrdiš po sovraštvu , že od kar si se narodil 2:52

   3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    03.05.2023 ob 7:36 Holobar - špagetar gost

    Odjebi ti in tvoj puklasti domobranec jajoš. Največja golazen lopov, smrad sodobne Slovenije. Srečno in uživaj v lastnem smradu!!!!!

    1 4 Prijavi neprimerno vsebino
  20. gost
   03.05.2023 ob 7:49 gost

   hi , hi hi,hi,hiiiiii stopili smo na žulj hi,hi,hi,hi 7:36

   3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

  info_outline

  Opozorilo

  Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

  Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

  Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.