https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Černelavcih osrednje kresovanje v murskosoboški občini

Černelavci, 01.05.2023 ob 9:00  

Pod bregom v Černelavcih so tudi letos organizirali tradicionalno kresovanje, kjer so tokrat zbrane zabavali skupina Blue Planet in pa Vlado Kalember. 

V Černelavcih je potekalo osrednje kresovanje v Mestni občini Murska Sobota. Zbrane je med drugimi pred praznikom dela nagovoril tudi soboški župan Damjan Anželj, ki je poudaril vrednote dela in boja za delavske pravice, ki je še kako aktualen tudi v današnjih časih.

Noč je bila za marsikoga kratka, saj so v ponedeljek zjutraj marsikje že zgodaj zadonele prvomajske budnice, ki jim bodo čez dan sledile praznične prireditve.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.05.2023 ob 12:17 gost

      Tak dugu smu čakali Kalembera ka smu se vsi nacejdili pa še k oj zmrznuli. Tak ka smu mogli domov kurit pa si rit segrevat. Vij organ8zaturi se pa zaletite nekam koji kurac nekoga naročite bo 24 uri. Bedaki.

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.05.2023 ob 19:47 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.05.2023 ob 14:32 gost

      Katastrofa sama deca iz OŠ .

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.05.2023 ob 14:39 Gost gost

      Kalember je zablodo pa itak vse stroške pokrila mesna občina dobiček pa špirič v žep kelnari pijani na pijačo si čako 1 uro ka smo zmrzavali ob tem odlsužen kalember parkiranje nikjer označeno ka smo se vozili po černelavcaj iskali plac organizacija minus naj razmisli župan zakaj več ni v Soboti v arku tam je bila tradicija vrsto let in zdaj pa špiriči date organizacijo res vse skup čudno malo

      18 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.05.2023 ob 19:50 gost

      Podenj od podnja !!!!!! pojma nemate !!!!!!!!!!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.05.2023 ob 20:05 gost gost

      Štero budalo si je pa na toga zarjaveloga Kalembera zmislo, pa ga se pozvo. Zasmilo se njemi je, ka ga doma več ne j. , tu je pa za silo dober. Sramota, ka to se vlačite.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.05.2023 ob 15:21 Občan gost

      Nas zanima kak je občina lahko kres iz soboškega parka preselila v černelavce in kakšni so bili pogoji da špirič dobi to prireditev saj mesna občina vse plačala njemu in svobodni sindikati in KS Černelavci verjetno nejso dobili nič potem

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.