https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Tudi ta konec tedna pestro dogajanje v Pomurju

04.05.2023 ob 18:15  

Pred nami je pester konec tedna z raznolikim dogajanjem v Pomurju. Za vas smo zbrali nekaj dogodkov in prireditev, na katere se lahko odpravite.


Petek, 5. maj

Društvo mrtvih pesnikov s pevskim zborom OŠ Apače

V Domu kulture Gornja Radgona bodo Društvo mrtvih pesnikov ob 19. uri predstavili akustični album s posebno gostjo, pevko Nino Radkovič - Ninette. Za ta poseben dogodek so k sodelovanju povabili tudi Pevski zbor OŠ Apače pod vodstvom zborovodje Andrejke Kurbus.

Odprtje razstave Zdravka Dolinška: Barvna potepanja

V mesecu maju se bo v galeriji Doma kulture Gornja Radgona z Barvnimi potepanji predstavljal Zdravko Dolinšek. Prijazno vabljeni na odprtje razstave v petek ob 18. uri ter na ogled razstave vse do konca meseca maja.

Območna revija odraslih pevskih zasedb

Revija bo potekala v Gledališču Park, z začetkom ob 18. uri. Nastopili bodo: Ženska vokalna skupina Zarja, Komorni pevski zbor Zveze Slovencev na Madžarskem Monošter, Mešani pevski zbor Andreja Maroše Društva upokojencev Beltinci, Upokojenski mešani pevski zbor Stari Kovači, Pevska skupina Prekmurci, Ljutomerski oktet in Oktet Arion Ljutomer.

Sobota, 6. maj

Mini olimpijada

Športna zveza Puconci v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije, Osnovno šolo Puconci, Gasilsko zvezo Puconci in hokejskim klubom Triglav Predanovci organizira Mini olimpijado, ki bo potekala v soboto od 9. do 12. ure na igrišču Športnega centra v Predanovcih. Mini olimpijada je namenjena otrokom med 4. in 15. letom starosti.

Dobrodelni tek in pohod v Lendavi

Dijaška skupnost Dvojezične srednje šole Lendava v sodelovanju z Leo klubom Lendava–Lendva že drugič organizira dobrodelni tek in pohod, ki bo potekal v soboto ob 9. uri z izhodiščem na parkirišču šole. Trase: Ulični tek po Lendavi, ravninski pohod in pohod na Piramido.

Izmenjevalnica semen in sadik

V soboto med 10. in 12. uro bo v MIKK-u potekala izmenjevalnica sadik in semen.

Delu čast in oblast

Ob 21. uri bo v klubskem prostoru potekal koncert Delu čast in oblast 2023. Nastopili bodo: 𝐎𝐝𝐩𝐚𝐝𝐤𝐢 𝐂𝐢𝐯𝐢𝐥𝐢𝐳𝐚𝐜𝐢𝐣𝐞(hardcore, SLO), 𝐏𝐨𝐭𝐚𝐭𝐨 𝐌𝐮𝐬𝐡𝐫𝐨𝐨𝐦 (punk, SLO), 𝐊𝐫𝐚𝐧𝐤𝐬 (jungle punk, HR).

9. Nočni pohod Krnci

Pohod se začne pri vaško gasilskem domu v Krncih ob 22. uri in se nadaljuje po okoliških poteh s postojankami, saj se okoliške vasi razprostirajo po valoviti gorički pokrajini.

Lotmerška Zelemenjava

Vrtičkarji vabljeni v soboto med 9. in 11. uro v atrij Mestne hiše Ljutomer, kjer bo potekala Lotmerška Zelemenjava, na kateri si boste lahko z drugimi vrtičkarji izmenjali sadike, semena ali zgolj poklepetali.

Nedelja, 7. maj

Tradicionalni majski pohod na Tromejo

Planinsko društvo Goričko Tromeja vabi na tradicionalni majski pohod na Tromejo. Pohod se bo začel ob 8.30 pri Okrepčevalnici Rak v Gornjih Slavečih.

Ciglarski pohod

TD Brod Melinci vabi pohodnike, da se jim pridružite v nedeljo ob 14. uri v Melincih na Ciglarskem pohodu ob reki Muri. 

Foto: arhiv Pomurec.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.05.2023 ob 19:15 melinčar gost

      Kakšen TD Melinci ???? Pa tukaj samo trije reveži nekaj izsiljujejo ! Škoda guča

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.05.2023 ob 20:57 gost

      Kaj Nataše ni na pohodu

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.05.2023 ob 21:11 gost

      debela deklca ?

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.05.2023 ob 21:33 gost

      Pa ona ti je kraljica !!!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.05.2023 ob 8:37 gajdaš gost

      Na Melincaj ne do meli tekmovanja v lűjčanji kamenja za lidmij to je pri njih standard

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.05.2023 ob 7:58 gost gost

      NE BRIŠITE KOMENTARJEV O PIRČEVI VSAK ČLOVEK SI ZASLUŽI KRITIKU PA NAJ JE PAPEŠ SOSED ALI ONA NI DOBILA 100 PROCENTOV NI OD VSEH PREDCEDNICA ENI JE NISO VOLILI BODITE FER

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.05.2023 ob 9:33 Pomurec gost

        Če so pa sporni komentarji pa je čisto preprosto le te ZBRISATI OSTALE pa pustiti ..... Poglejte si druge portale pa se od njih kaj naučite . lp pomurec com

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.05.2023 ob 9:57 gost

      Ne vem in ne razumem vas pomurec. com zakaj se je včeraj zbrisalo in zablokirala tema obisk Pirčeve saj v določenih komentarjih , ki jih je napisal Karel K ni bilo nič spornega napisanega . Komentarji so bili odlični , marsikaj se od njih lahko naučimo .... Mislim , da ste pa le pretiravali .... Ljudje so jo izvolili !! Pomurec com

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.