https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ne spreglejte! Popolna zapora teh cest v Murski Soboti

04.05.2023 ob 10:25  

Mestna občina Murska Sobota obvešča občanke in občane o dodatni spremembi prometnega režima v času gradbenih del na Slomškovi ulici.

Od jutri in vse do ponedeljka, 15. maja, bo vzpostavljena popolna zapora za ves promet na Gregorčičevi ulici v območju krožišča pri cerkvi in na Slomškovi ulici v območju od avtobusne postaje do križišča z Gregorčičevo ulico. Obvoz Gregorčičeve ulice bo urejen preko Industrijske in Mojstrske ulice. Dostop do nekaterih poslovno stanovanjskih objektov bo pretežni čas zapore možen le peš.

Skladno s prometno zaporo bo v Mladinsko in Sodno ulico uvoz in izvoz možen le iz Cankarjeve ulice. Ta čas bo na omenjenih ulicah omejeno parkiranje. Za objekte Slomškova ul. 1, 5, 7, 9, 11, 17 in Sodna ul. 1 je dodatno vzpostavljeno tudi ograjeno gramozirano parkirišče takoj preko ceste v gradnji in je dostopno s prečkanjem gradbiščne deponije iz smeri Ulice arhitekta Novaka.

Uporabnike objektov z naslovom Slomškova ul. 29, 31, 33, 35, kakor tudi Slovenska ul. 52 (Diana – parkirišče južna stran) na občini naprošajo za koriščenje drugih parkirnih mest v bližnji okolici.

Za objekte z naslovom Ulica Nikola Tesle in Slomškova ul. 41, 43 je dostop že omogočen iz zahodne smeri obnovljene Slomškove ulice. Na dan izvedbe finega asfalta pa bo uvoz/izvoz iz ulice onemogočen za nekaj ur.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.05.2023 ob 11:26 lepa gost

      MOJA SOBOTA

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.05.2023 ob 16:26 gost

      In bo cesta odprta 2---- 3 mejsece te pa zaprejo ka bodo popravila kot pred leti na Kroški

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.