https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Murska Sobota gosti mednarodni teniški turnir

05.05.2023 ob 12:30  

Danes se je na teniških igriščih na Fazaneriji v Murski Soboti začel mednarodni teniški turnir gluhih Sobota Deaf Open. 

V Murski Soboti se je danes začel mednarodni teniški turnir Slovenia Deaf Tennis Open 2023. Na turnirju se bo pomerilo 12 najboljših gluhih tenisačev iz sedmih držav. Štirje izmed njih, med njimi je tudi naš soboški tenisač Marino Kegl, so iz vrha svetovne lestvice gluhih tenisačev. Pri ženskah bo nastopilo pet tenisačic, med njimi so tri v samem vrhu lestvice ženskih tenisačic. 

Na turnirju bo nastopil domačin Marino Kegl, četrtouvrščeni na letnih olimpijskih igrah gluhih v Braziliji in tretjeuvrščeni na zadnjem evropskem prvenstvu gluhih v tenisu. Turnir bo izkoristil kot del priprav na svetovno prvenstvo, ki bo konec leta na Kreti. 

Turnir bo odigran od 5. do 7. maja na teniških igriščih Teniškega kluba Murska Sobota.  

Foto: FB MOMS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.05.2023 ob 14:17 gost

      Prokleti majmun lendavski blokade se delajo zaradi tvojih tupastih zapisov .

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.05.2023 ob 15:18 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Kdo pa dela blokade,meni nihče.Nasvet,nauči se pošiljati,pa kaj pametnega zapiši,kot jaz .

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.05.2023 ob 14:37 Karel K. gost

      Takšne cenzure, kot je pod vodstvom slovenske triperesne titoistične srenje, Golob, Musar, Klakočar, ni niti v Turčiji, v Severni koreji, v Venezueli. Ta krvava preteklost slovenskega naroda se ne sme razkriti, da bi zanjo vedeli mladi. Mlade pa poneumljajo do amena s takratnimi štorijami in dogodki ter dosežki ki so dejansko ponižujoči. Človek razloži mladim, kaj je dejansko pomenila takratna naborna praksa za JLA in služenje v JLA in potem mora Pomurec zbrisati komentarje in prepreči komentiranje. Pa ta triperesna Čebinarska detelja vse preprečuje in prepoveduje državljanom, da komunicirajo s tistimi kateri mislijo drugače kot oni. Spoštovani slovenski narod, državljani Slovenije, zbudite se in zatrimo to diktaturo te titoisitčne čebinarske trojke že v kali, saj če se bo razraslo to kot plevel, potem se nam ne piše nič boljše kot Rusom. Seveda so to rusofili kateri so tako spretni, da celo Bruseljčane poneumljajo, da so proti Rusom, proti Putinu in za Ukrajino, dejansko pa so za okupacijo Ukrajine s strani Rusije. Kot izgleda, so toliko nesramni, da baje v Ukrajino pošiljajo stare valuke, da skrijejo svoje rusofilke namene in s tem siromašijo slovensko vojsko in od EU in NATA pa zahtevajo, da jim to nadomesti z modernejšim orožjem.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.05.2023 ob 14:42 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Károly,Matilda te žgečka,vidim po zapisanem.Star in nor.....

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.05.2023 ob 14:50 gost

      Lendavski špicelj žičko je zasmodlo !! Menjaj ali pa ti jo naj menja Šarko

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.05.2023 ob 20:32 gost

      pomurec tukaj ste pa pozabili zablokirati

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.05.2023 ob 4:14 dilinka gost

      Jeeee dillinka dobro ga rano vgojno fsen ga poštenome ga bejlen pavron! Jeee gnes ga nej iden pri leder fabrik ali san se ga zbujdo...tak san ga vajeni med kednom......malo mo ga še probo zaspate.....je važnjak.........eeeehhhh glavno ka ga je vikend. Ajd iden ga malo dale zadremati te de mi ga pa moja Fefika skujala kavo.......gnes ga nemo s Cigajnom ga pil........no folga za ednouk.......Jeeeeee touuuuu pri tenise mo ga šou malo poglednote pa moga drukno za našoga............jeeeeeee

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.