https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Mini olimpijada za otroke v Predanovcih

06.05.2023 ob 15:00  

V Športnem centru Predanovci je danes potekala Mini olimpijada, ki jo je pripravila Športna zveza Puconci v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije, OŠ Puconci, Gasilsko zvezo Puconci in hokejskim klubom Triglav Predanovci.

Mini olimpijada je športni in pa predvsem zabavni dogodek za otroke med 4. in 15. letom starosti, ki spodbuja k aktivnemu preživljanju prostega časa. Hkrati projekt ponuja priložnost predstavitve lokalnih športnih klubov in društev, ki izvajajo programe športne vadbe za najmlajše. 

V Predanovcih je udeležence pričakalo čisto pravo olimpijsko vzdušje: dvig zastave, prisega, mimohod, prižig ognja, predstavitev športov in športnih klubov in zabavne športne igre.

Na dogodku so se otroci zabavali na postajah in srečevali z različnimi športnimi izzivi: hokej, nogomet, odbojka, namizni tenis, rokoborba, lokostrelstvo, dirka po poligonu ter se preizkusili v vlogi gasilca. Družili pa so se lahko tudi s Foksijem. 

Vsi sodelujoči na športnih aktivnostih so bili zmagovalci in so prejeli priznanja Olimpijskega komiteja Slovenije.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.