https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

To so aktualna prosta delovna mesta v Pomurju

09.05.2023 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.

DOM STAREJŠIH LENDAVA zaposli SREDNJO MEDICINSKO SESTRO za določen čas, 6 mesecev. Poskusno delo ni zahtevano. Pričakujejo končano srednjo strokovno izobrazbo; Zdravstvo in socialna varnost; 6 mesecev delovnih izkušenj in vozniško dovoljenje kategorije B. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali po e-pošti ali pokličejo za razgovor do 11. maja.

VRTEC MURSKA SOBOTA zaposli LOGOPEDA za določen čas oz. do 31.08.2023. Poskusno delo traja 3 mesece. Pričakujejo končano visokošolsko izobrazbo 2. stopnje; Zdravstvo, podrobneje neopredeljeno in vozniško dovoljenje kategorije B. Delovne izkušnje niso zahtevane. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 13. maja.

RIS, RAZISKOVALNO IZOBRAŽEVALNO SREDIŠČE DVOREC RAKIČAN zaposli VIŠJEGA SVETOVALCA PODROČJA II za določen čas, 12 mesecev Poskusno delo traja 6 mesecev. Od kandidatov pričakujejo končano visokošolsko izobrazbo - 2. stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) in tri leta delovnih izkušenj. Vse podrobnosti o razpisu najdete na www.ris-dr.si. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali po e-pošti do 22. maja.

Terme Lendava, turizem in gostinstvo, d.o.o., zaposlijo REŠEVALCA IZ VODE. Zaposlijo za določen čas, 12 mesecev oz. z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Poskusno delo traja 3 mesece. Delo je dvoizmensko. Delovne izkušnje niso zahtevane. Zahtevajo vozniško dovoljenje kategorije B. Zaposlijo tudi KUHARJA za določen čas, 3 mesece. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 16. maja.

OSNOVNA ŠOLA KAPELA zaposli RAVNATELJA/ICO za določen čas, 60 mesecev. Od kandidatov pričakujejo končano visokošolsko izobrazbo 2. stopnje; Izobraževalne znanosti in pet let delovnih izkušenj. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 16. maja.

MINISTRSTVO ZA DELO, DRUŽINO, SOCIALNE ZADEVE IN ENAKE MOŽNOSTI INŠPEKTORAT REPUBLIKE SLOVENIJE ZA DELO zaposli INŠPEKTORJA za nedoločen čas. Pričakujejo končano visokošolsko izobrazbo 1. stopnje, visokošolsko strokovno (prejšnja) ipd.; Pravo. Zahtevajo pet let delovnih izkušenj in vozniško dovoljenje kategorije B. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 12. maja.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.05.2023 ob 10:39 gost

      Mogoče kdo ve ,kdaj bo Pamvita obirala jagode ? Doma sem in nimam ,dela in sem se odločil ,da grem brez plačno obirat jagode z svojo malico prevozom in pijačo .Rad bi pomogel tistim ,ki že vse imajo in bi radi imeli še več .Saj moja pokojnina za 40 let dela znaša 569 € .Lp

      20 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.05.2023 ob 10:50 gost

        Felda , Loredan in Mesec o zagotavljanju varnega okolja v šolah .....zdravstvu pa katastrofa ....preusmerjajo pozornost......

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.05.2023 ob 15:15 Ni denarja za pokojnine gost

        oe24.at/businesslive/teuerung/inflation-wifo-chef-warnt-vor-suedeuropa-szenario Ti si u penziji s pokojnino mnogo mladih delovno sposobnih pa brezposelnih in brez.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.05.2023 ob 11:02 gost

      Ge bi tou zasenki jagode bral. Neksi kontakt dajte ka se javim. Ali trebej Polanica pozvati? Ge bi zasenki bral, glavno ka se druzimo v pa znate ka Panvita nuca pejneze. Nemre zaj se za nas obiralce v pejneze metat. Ce dajo baren tri deci vode pridem gvisno.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.05.2023 ob 18:29 domačijn gost

      Polaniči pa Pamviti se JEBE za vas drislavce ! Stroji bodo delali kot drugje po svetu, vij pa lenuharite pa socialno prosite ! No vsak pošten delavec je zaposlen ali pa v zasluženi penziji !!! Vij jih ne ustrašite z vašimi debilnimi diskusijami !!!!!

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.05.2023 ob 19:41 Za obresti ne bo gost

        rtvslo.si/gospodarstvo/bs-bruto-zunanji-dolg-slovenije-decembra-lani-dosegel-50-8-milijarde-evrov

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.