https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ta vikend pestro dogajanje v Pomurju

11.05.2023 ob 17:50  

Pred nami je pester konec tedna z raznolikim dogajanjem v Pomurju. Za vas smo zbrali nekaj dogodkov in prireditev, na katere se lahko odpravite.


Petek, 12. maj

Dan odprtih vrat čebelarske kmetije Anzeljc

Spoznajte svet čebel in se potopite v medene dišave, v okviru dneva čebelarjev. Letos bo dan odprtih vrat v okviru ČD Moravske Toplice na čebelarski kmetiji Medene zgodbe (Suhi Vrh) od 10. do 15. ure. Spoznali boste lahko življenje čebel, orodja, ki jih uporabljajo čebelarji, si ogledali medovit vrt in izvedeli veliko o medovitih rastlinah, poskusili različne čebelje pridelke in si ogledali apikomoro.

Potopisno predavanje: Uzbekistan z Zlatkom Šajharjem

Mladinski center Gornja Radgona v svojih prostorih organizira potopisno predavanje, kjer bo Zlatko Šajhar predstavil Uzbekistan. Predavanje se bo začelo ob 19. uri. 

Sobota, 13. maj

Zabavišče v Maximusu praznuje 15. obletnico

Zabavišče Maximus ob svoji obletnici prireja zabavo skozi ves dan. Ob 10. uri bo nastopila Prekmurska godba Bakovci, med 9. in 14, uro bodo imeli otroci brezplačen vstop v igralnico, ob 11. uri sledi brezplačna otroška predstava, eno uro kasneje otvoritev novega nogometnega igrišča, ob 17. uri pa bodo obiskovalci povabljeni v kino. 

Mednarodni dan družin v Špitalu

Družinam bo v soboto omogočen prost vstop ter brezplačen ogled muzejskih vsebin v starem mestnem Špitalu med 12. in 16. uro. 

Dan špargljev in špargljevih jedi

V Dolgi vasi bo potekala že tradicionalna prireditev Dan špargljev. Ob 11. uri bo slavnostna otvoritev s kulturnim programom, od 12. ure naprej pa bo obiskovalce razveseljevala kuhinja na prostem. Pripravili so tudi bogat zabavni program za otroke in večerni program s skupino Blue Planet. 

Turnir Prijateljstva Radenci 2023

Turnir Prijateljstva, ki se bo odvil v Radencih na Športnem centru Ivanke Serec med 9. in 21. uro, je namenjen kvalitetnim tekmam med vsemi udeleženci ter druženju igralcev in trenerjev. 

Murina nouč

Po tridesetih letih se vrača Murina nouč. Po zadnji domači Murini tekmi v tej sezoni bo klub pred Fazanerijo organiziral nouč s koncertom, druženjem ter dobro hrano in pijačo. Nastopili bodo Sanja in Sašo, DJ Hari, David Kreslin, Ka Te Trga, Špirit Band, Trifrtalenadesejt in Prestiž. 

PGD Črenšovci praznuje 100. obletnico

Prostovoljno gasilsko društvo Črenšovci ob 100. obletnici delovanja društva prireja koncert vokalne skupine Aeternum, ki se bo začel ob 20. uri na parkirišču za gasilsko-vaškim domom. Po koncertu bo sledila še pogostitev. 

100 let PGD Ižakovci

PGD Ižakovci ob 100. obletnici prirejajo zabavo z ansamblom Okajeni muzikanti, ki se bo začela ob 16. uri.

Oto Pestner & Jazz Club Gajo Quartet v Gledališču Park

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota v Gledališču Park prireja koncert z legendarnim glasbenikom Otom Pestnerjem in Jazz Club Gajo Quartetom, z začetkom ob 20. uri.

Nedelje, 14. maj

Kakšno kavo pijete v kavarnah? Je res dobra?

To nedeljo ob 10. uri, pripravljajo na Luštni domačiji v Renkovcih izobraževalno degustacijski dogodek o tem, kakšna je pravilno in dobro pripravljena kava, na kaj moramo biti pozorni ob pitju kave in kako sploh razlikovati dobro in manj dobro kavo.

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na: urednistvo@pomurec.com.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.05.2023 ob 18:06 gost

      Same bajne prireditve. Komu so le namen sami sebi prirejajo te dogodke. Kajti ko prideš na prireditev si sprejet kot da hočeš koga ubiti.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.05.2023 ob 23:12 SarahElizabeth gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit.................... 𝐖𝐰𝐰.𝐉𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.05.2023 ob 18:28 dilinka gost

      Jeeeeee Oto Pesa ga prijde...tou ga je naš Dillinka.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.05.2023 ob 18:32 dilinka gost

      Ges pa Fefika va ga sigurno šla na Peso.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.05.2023 ob 19:52 gost

      Šla ta vidva ja v šiptarijo v Gjilan kama spadaš ti pa tvoj omiljeni Janša. Pa tam ostanita na pašniku poleg ovc. Beeeeeeeeeeeeeeeeeeee

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.05.2023 ob 0:53 dilinka gost

        Seronja šiptarski gjes san ti ga čiste Cigajn.......ti pa si iste šipac kakšne ga gej tvoj črni ga bix domobranec........beeeee, beeeeee

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.05.2023 ob 4:15 dilinka gost

      Jeee dobro ga vgojno fsen normalnim, nej tisten pri Gnjilanaj, keri ga majo rade izdajnike, pa tome keri se tu neka prave prote nan Romom.......iden ga kavo zriktan, pride ga Cigajn pa ideva pri leder fabrik. Jeeeee te de pa vikend šla va ga z Fefiko na Peso.......je tou de ga se dogajalo.....jeeeeeee..........

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.05.2023 ob 4:58 dilinka gost

      Gjes pa Fefa ga ideva na Peso!!!!!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      12.05.2023 ob 20:50 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.