https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Jasmina Opec Vöröš v Moravskih Toplicah odprla svetniško pisarno

12.05.2023 ob 16:45  

Prekmurska državna svetnica Jasmina Opec Vöröš je danes slavnostno odprla svojo svetniško pisarno v prostorih Občine Moravske Toplice. Obiski svetniške pisarne bodo organizirani po predhodnem dogovoru.

Danes je državna svetnica Jasmina Opec Vöröš, ki zastopa interese občin Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Kuzma, Lendava, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Rogašovci, Šalovci, Tišina, Turnišče in Velika Polana, v prostorih Občine Moravske Toplice odprla svojo svetniško pisarno. Še dobro se spominja, ko je 7. maja 2012 prav tukaj odpirala svojo poslansko pisarno, je povedala. 

"Danes odpiramo tukaj svetniško pisarno, prostor, kjer bo potekala izmenjava informacij. Sporočilo, ki ga želim dati ob današnji otvoritvi svetniške pisarne, je nekoliko širše. Vsem 19 občinam in vsem prebivalcem Prekmurja, ki jih v državnem svetu zastopam, želim sporočiti, da sem na razpolago za vse predloge, za vsa vprašanja in pobude ter skupne projekte, ki pomenijo napredek in razvoj naše regije," je dejala državna svetnica Jasmina Opec Vöröš.

"Državni svetniki, ki delujemo v državnem svetu, imamo tako kot poslanci DZ namreč možnost pa tudi obveznost, da v svoji volilni enoti odpremo svetniško pisarno, torej prostor, kamor lahko ljudje pridejo, da se pogovorijo z nami o vseh stvareh, ki jih tarejo in tudi predstavijo svoje predloge. Obiski svetniške pisarne bodo organizirani po predhodnem dogovoru oziroma najavi," je še povedala.

Svetniška pisarna pa je zgolj eden izmed načinov, s katerimi so svetniki v stiku s svojo volilno bazo oziroma volivci, saj je danes na voljo tudi že vrsto digitalnih.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.05.2023 ob 17:01 gost

      Kaj in komu bo svetovala. Saj pa imamo že vse vrstne inštitucije pa nobena nedela kot bi morala. Kajti namenjene so same sebi in samo zato da imajo velike plače.

      40 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.05.2023 ob 20:46 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.05.2023 ob 17:01 gost

      Kaj prinaša tole navadnemu človeku ??Jasmina svoje dobij , mij pa ?? Škoda prostora !!!!!!!!!

      38 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.05.2023 ob 17:22 Max, čestitam pogrešam Sandija na otvoritvi, vse dobro ti želim, le pogumno naprej. Lep pozdrav gost

        3 9 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.05.2023 ob 17:41 kaj pomeni gost

      državni svet ???????? Institucija sama sebi namen, v njej pa odsluženi politiki, seljaki in nedostojanstveni sindikalist i!!!!!!!!!!!!!!!!

      28 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.05.2023 ob 17:48 Karel K. gost

      Svetovala bo, kako preprečiti prehod čez mejo iz Madžarske po Srediških pešpoteh. Morda po predlagala postavitev ograje iz rezilne žice v ta namen, kot je to nekoč predlagal njen tast iz Središča. Nedavno je rekla, da madžari svoje parcele ogradijo, zato divjad beži v Slovenijo in se tu prehranjuje. Ko pa se pelješ vzdož meje pa na molo mestih vidiš ograje, postavljajo jih morda le Avstrijski kmetje, kateri obdelujejo njive na madžarskem. Vse te pisarne plačujemo vsi a nobenih koristih ni od njih, saj so v njih nameščeni politikanti kateri s stroko nimajo nič skupnega.

      24 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.05.2023 ob 21:02 gost

        Komunjara se zopet po nepotrebnem oglaša. Si že našel skrito partijsko knjižico iz osemdesetih?

        7 4 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.05.2023 ob 18:16 filutek gost

      Bogme ta je bila že vse povsedi edino še v ovsenem mlinu ne in upam da bo tudi tam čez nekaj časa

      23 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.05.2023 ob 19:10 Štef gost

      To so osebe ki so sposobne za vsa delovna mesta v javnem sektorju, naj proba pri privatniku, niti vrat ji nebi nihče odprl

      23 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      12.05.2023 ob 19:30 JOJ, JOJ gost

      Kak bo ta svetovala če nikoli v življenju ni delala, najprej se naj nauči delati.

      26 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      12.05.2023 ob 21:29 Karel K. gost

      Kdo od tistih, ki so nekaj delali pa je v Slovenski politiki aktiven, nobeden. Nosilci slovenske politike so lapaši, lažnivci in lenuhi. Zyato tudi ni primera, da bi se kateri od politikov poslovil in bi šel spet kaj delat. Morda potem dobijo rdeče direktorake stolčke, kot je to bilo v navadi pred letom 1990. V Sloveniji še vedno politiko vodijo tisti kateri so jo pred letom 1990. Vse se vpraša Kučana potem pa so na vrsti njegovi učenci in gojenci. Uporablja se isti model funkcioniranja politike kot v preteklosti. V zahodnih demokratičnih državah politiki pridejo in odidejo in si poiščejo po koncu kariere službo primeno svojemu znanju.

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      12.05.2023 ob 21:37 Karel K. gost

      Slovenski politiki slovenski narod, državljane Slovenije futrajo ravno zaradi tega, da le njih volijo, s tem da mora imeti politik izkušnje iz preteklosti. Kot vemo je ta preteklost katera je ostala za njimi katastrofa, propadla že druga država. Zato v Sloveniji ni napredka, ker ne morejo prodreti novi obrazi, zares novi obrazi, saj ti o katerih oni govorijo, da so novi obrazi, so le fiktivno novi obrazi, predhodno so že bili v službi titoistične bande, ne komunistične. Če bi bili komunisti, bi bilo še vzdržno, so titoisti diktatorji kateri nimajo pojma o delu in pridobivanju dobrin, le trošijo in lažejo. Zato biti komunist ni tako ponižujoče, biti titoist pa je kriminalno dejanje, saj je zgodovinsko dokazano, da so ti slovenski narod, ki si je hotel in si hoče dobrine ustvariti z delom in znanjem, če jim ne plačuje mafijskega davka likvidirajo na razne načine.

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      13.05.2023 ob 7:56 vs gost

      Cilj komunistov je bila zmeraj kriminalno in koruptivno samopašje , režimska zloraba družbe . Zdaj imajo še globalistično agendo , vse v škodo zahodnega slehernika . S tem , da slovenska desnica tudi ceplja za globalističnimi gospodarji , vendar je v drugih ozirih svetlobna leta manj zblojena in je še ni zapustila vsa pamet .

      15 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.05.2023 ob 9:06 Karel K. gost

        To niso komunisti, so lahko le titoisti ali čebinarji. Ti so komuniste preganjali in jih ubijali prav tako kot socialdemokrate, ker se ti niso zavzemali za enoumje in enopartijski sistem kot oni in to delajo tudi danes, ko brez sramu javno povedo, da se z drugačemislečimi ne bodo pogovarjali. To pa zaradi tega, ker ti lahko preživijo le v kaotičnih razmerah in z širjenjem laži in krajo intelektualne lastnine drugim. Zadnji takšen primer je Milan Kučan, ko se zdaj samo o njemu govori, kako je on dober človek miroljuben, ko je predlagal, da se postavi spomenik osamosvojitvi, da je slovenski narod pravi junak osamosvojitve. To zadnje sem jaz že pred desetletji zapisal, da je Slovenki narod osamosvojil Slovenijo, ne pa tistih nekaj samozvancev in med njimi so imenovali tudi Kučana, celo Janša je povedal, da ima Kučan veliko zaslug za osamosvojitev. In podobno je mislil še marsikdo v tej državi, vendar Kučan ima pod kontrolo oblast in medije v Sloveniji, zato je on zdaj to idejo in to resnico pripisal sebi, da bo zgodovina pisala, da je on avtor tega. Ta človek je žalost slovenskega narod, njegov grobar. Dela še vedno enako, kot je delal pred letom 1990, ko je vse ideje drugih partijskih kolegov le on lahko povedal javnosti kot svojo intelektualno stvaritev. Ta spomenik v tem Kučanovem kontekstu ne sme postati realnost, saj bo ta narejen po titoističnih taktih, kot se je leta 1990 Slovenija osamosvojila po taktih Kučanovih titoistih, za kar nosijo vso krivdo Janša, Bučar, Peterle, Rupwel, Bavčar, Oman kot glavni, ko so mu ustregli njegovi volji. Osamosvojila se je, saj ni bilo druge izbire zanjo, ni se pa osvobodila Kučanovega titoizma in zdaj hoče Kučan s tem predlogopm udariti zadnji žebelj v to krsto osamosvajanja, kar pomeni, da se leta 1990 ni šlo za zlom titoisitčnega političnega sistema ampak za njegovo nadaljevanje

        15 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.05.2023 ob 21:44 123 gost

        Zato pa je Janša vedno pri koritu ker izvira iz partijskih časov kar je bilo za tiste čase samoumevno

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      13.05.2023 ob 11:23 gost

      Kaj se je od osamosvojitve spremenilo na bolje - da je POSLE KUČANA -KUČAN

      15 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      13.05.2023 ob 12:15 gost

      Ko njega več ne bo za slovence svet lepši bo !!!!!!!!!!

      12 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      13.05.2023 ob 19:20 Bacsi gost

      Nekoč po 2. svetovni vojni ob začetku 21. stoletja je tudi v Bltincih bila svetniška pisarna državnega svetnika. Števec na vratih je ostal na številko 0 obiskov). Cenene politične platforme.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      13.05.2023 ob 20:58 gost

      Nikoli mi ne bo jasno, kako lahko simpatična ženska (predzadnji fotografiji na koncu) iz sebe naredi cirkuškega klovna z grozljivo flourescentno barvo las??? A nima nobene prijateljice, ki bi ji povedala, da je to za zrelo žensko neokusno?

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      15.05.2023 ob 13:11 Kepa gost

      In kdo bo to plačal, Jasmina v naturi 😉

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.