https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na območju krožišča popolna zapora, spremenjen vozni red Sobočanca

Murska Sobota, 15.05.2023 ob 15:00  

Od danes, 15. maja, do predvidoma 15. junija bo zaradi izgradnje kanalizacijskega kolektorja v krožišču pri Zvezdi v Murski Soboti, vzpostavljena popolna zapora za promet.

Slovenska ulica je prevozna, vendar izvoz v krožišče ne bo možen, zato prosijo, da za izvoz uporabljate Zvezno ulico. Promet na ulici Staneta Rozmana je omogočen do krožišča, kjer je vzpostavljena popolna zapora, pred katero je mogoče polkrožno obračanje.

Promet iz smeri ulice Štefana Kovača, po severnem delu Slovenske ulice in naprej na Lendavsko poteka normalno.

Danes, 15. maja, so se sprostile popolne zapore na Gregorčičevi in Slomškovi ulici (dela na določenih odsekih potekajo pod polovično zaporo).

Sprememba voznega reda Sobočanca

Avtobusni promet Murska Sobota d.d. obvešča potnike, da bo od ponedeljka, 15.5.2023, do predvidoma četrtka, 15.6.2023, zaradi gradbenih del v krožišču pri Zvezdi vzpostavljena popolna zapora za promet.

Mestni liniji Sobočanec I in Sobočanec II se bosta v tem času izvajali po Gregorčičevi ulici v obeh smereh. V času popolne zapore ne bo mogoče vstopati in izstopati na postajališčih Slovenska ulica I (Blagovnica), Slovenska ulica II (MO MS) in Lendavska ulica I.

Potnike naprošajo, da namesto navedenih vstopno/izstopnih točk uporabljate postajališča na Gregorčičevi ulici in začasno postajališče pri Diani.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

      • gost
        15.05.2023 ob 23:02 GloriaRichard gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit.................... 𝐖𝐰𝐰.𝐉𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    1. gost
      15.05.2023 ob 16:20 gost

      Vse delajo po dvakrat .Ka so takrat nej to naredili ka zdaj delajo ?

      20 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.05.2023 ob 19:07 gost

        Sramota za občino, posebno NADZORNIKE in IZVAJALCE. Nadzorniki pa bodo še naprej služili in sedeli v pisarni.

        19 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.05.2023 ob 17:45 Nanovo gost

      Mogoče za spremembo od podajanja prometnega režima investitorja pitajte o smotrnosti načina dela, pri keron očitno ne vidiš dale od svojega nosu. Ker to, ka delajo v centru Sobote po moje nema zdrave osnove. Še sakšo na novo napravleno zadevo so v kratkon ponovno odprli in kao neka delali. Lolek in Bolek sistem dobesedno.

      18 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.05.2023 ob 18:11 gost gost

      NEGA DELA PA KOPAJO PRI OBČINI NE BOJO KOPALI TAN NEKAJ FALIJ

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.05.2023 ob 20:22 123 gost

        Če bi delovodji bili na terenu namesto po kafičih bi mogoče enkrat dobro opravili delo, avte z napisom pomgrad vidiš parkirane v bližini lokalov in to sigurno niso ki so ob vsakem vremenu na cesti z lopato

        9 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.05.2023 ob 18:52 gost

      Pomurec com nadgradite svoj portal tudi z drugimi temami , kot so gospodarstvo , politika itd . Ste zelo skromni ali pa sploh ne s takšnimi podatki !

      14 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.05.2023 ob 20:29 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Gost,kaj pa bi ti rad imel zapisanega o gospodarstvu in politiki,kar ni že prežvečenega ?Kaj si tij blesav .

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.05.2023 ob 20:29 Yeri gost

      Puno pejnez , glavno ka se dela, pa če trbej trikrat, saj mi plačamo davkoplačevalci , en ventil manjka nekomu v glavi pa žepa popravlja omo celi krožni , glavno da mi delamo za minimalno plačo,

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.