https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Klub Prekmurcev v Ljubljani zbrana sredstva namenil Osnovni šoli IV Murska Sobota

Murska Sobota, 18.05.2023 ob 12:00  

Klub Prekmurcev v Ljubljani je predal zbrana sredstva Osnovni šoli IV Murska Sobota. Sredstva so bila zbrana na Gala dobrodelnem prekmurskem večeru.

Osnovna šola IV Murska Sobota na letni ravni organizira dobrodelno prireditev Podarimo srečo, na kateri zbirajo sredstva za nakup opreme. Tokrat zbirajo sredstva za nakup kombija, prilagojenega gibalno oviranim učencem.

K dobrodelni akciji je pristopil tudi Klub Prekmurcev v Ljubljani, ki je letos februarja na Ljubljanskem gradu organiziral Gala prekmurski večer. Sredstva, ki so bila zbrana iz nakupa vstopnic za Gala dobrodelni prekmurski večer in donatorskih sredstev so namenili otrokom s posebnimi potrebami, in sicer za nakup kombija za prevoz učencev Osnovne šole IV Murska Sobota.

Predsednica Kluba Prekmurcev v Ljubljani Maja Benko je donacijski ček v vrednosti 2900 evrov predala ravnateljici OŠ IV Murska Sobota Jani Grah, ki je ob tej priložnosti izrazila hvaležnost.

V prostorih OŠ IV Murska Sobota so bili ob predaji čeka prisotni tudi generalni sekretar Kluba Prekmurcev v Ljubljani Tibor Vöröš, predsednik nadzornega odbora Kluba Prekmurcev v Ljubljani Marjan Šiftar in podžupan Mestne občine Murska Sobota Jure Lang.

Največja šola v Pomurju za otroke s posebnimi potrebami se sooča tudi s prostorsko stisko, saj se število učencev šole iz leta v leto povečuje. Zadnja leta zaradi prostorske stiske gostujejo v prostorih Osnovne šole III Murska Sobota. V gradnji je tako že prizidek, katerega bo šola s pomočjo murskosoboške občine tudi opremila.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.05.2023 ob 16:09 gost

      ČESTITAMO !!!!!!!!!!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.05.2023 ob 19:27 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.