https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Tudi ta konec tedna pestro dogajanje v Pomurju

18.05.2023 ob 17:30  

Pred nami je pester konec tedna z raznolikim dogajanjem v Pomurju. Za vas smo zbrali nekaj dogodkov in prireditev, na katere se lahko odpravite.


Petek, 19. maj

Klara Jan: Vešče, cumprnice in mrtalače

Na prvi letošnji razstavi v MIKKovi galeriji bo predstavljena serija ilustracij nočnih metuljev. Vabljeni, da se poglobite v svet vešč, cumprnic in mrtalač, ter jih spoznate od bližje v petek ob 18. uri v MIKKovi galerija Odprto obrobje.

Ekofestival na Koreniki

Socialna kmetija Korenika, Šalovci, vabi na Ekofestival: ogled Korenike in nastajanja novega terapevtskega vrta, predstavitev tradicionalnih obrti in lokalnih izdelkov, predstavitev kulturne dediščine Goričkega, izvrstna tradicionalna domača hrana z ekološkim pridihom. Vabljeni v petek med 9. in 15. uro.

Koncert skupine Flirrt

CUBO Murska Sobota vabi na veliki koncert legendarne pop rock skupine Flirrt. Njihovim hitom Romeo in Julija, Ko je ni, V mojem telesu in drugim boste lahko prisluhnili v petek ob 21. ur.

Petkov poetični večer: Aleš Jelenko

Večna vprašanja terjajo večno radovednost in nenehno obiskovanje. Skozi poezijo in druge literarne zvrsti vprašanja in možne odgovore nanje išče Aleš Jelenko, pisatelj in urednik, ki bo gost Petkovega poetičnega večera ob 18. uri v prostorih Muzeja Špital v Gornji Radgoni.

Sobota, 20. maj

Gasilska veselica s Čuki

PGD Dolnja Bistrica ob praznovanju 90. obletnice gasilstva vabi na gasilsko veselico s Čuki. Uradni del se bo pričel ob 18. uri, ob 20. uri pa sledi zabava s Čuki. Vabljene tudi družine z otroki, saj je začetni program Čukov namenjen prav otrokom.

6. Pohod po Olijevi vulkanski poti

Doživljajski park Vulkanija vas v soboto ob 9. uri vabi na 6. Pohod po Olijevi vulkanski poti, ki vam bo približal vulkansko dogajanje na območju vasi Grad ter krater, na katerem stojita tudi Vulkanija in grad Grad.

Fotografska razstava: Podobe v času, brez časa

Foto - video klub Lendava je skupaj z Lions klub Murska Sobota in MDSS Pomurja, pripravil predavanje in odprtje razstave Podobe v času, brez časa, katere avtor je slepi fotograf dr. Evgen Bavčar. Otvoritvi razstave bo sledilo predavanje avtorja razstave in ogled filma o njem. Vabljeni v lendavski Muzej meščanstva v soboto ob 18. uri.

Maraton treh src, Tomaž Domicelj in Jure Tori z bandom

41. Maraton treh src v Radencih bo potekal od 8. ure dalje: 8:00 pohod treh src, 9:00 maraton Radenska Classic in polmaraton Radenska Medium, 9:10 tek Radenska Naturelle, 9:15 Oazin tek, 9:20 nordijska hoja, 16:00 tek s kužki, 16:15 tek otrok. Ob 19. uri sledi koncert Tomaža Domicelja in Jureta Torija z bandom.

Nedelja, 21 maj

Sakralni koncert MePZ Štefana Kovača Murska Sobota

V nedeljo ob 21. uri vabljeni na tradicionalni koncert MePZ Štefana Kovača, ki bo potekal v Stolni cerkvi sv. Nikolaja Murska Sobota.

Majski pohod po obronkih vasi Stanjevci

Pohodno društvo Miroslav Viher Stanjevci vabi na pohod, ki bo potekal po tradicionalni poti po obronkih vasi Stanjevci. Zbiranje pohodnikov bo ob 8.30, na igrišču KMN Stanjevci. Start pohoda je ob 9. uri.

Dobrodelni tek

Pridružite se dobrodelnemu teku okrog Soboškega jezera s startom ob 9. uri pri Expanu. Zbran denar bo namenjen nakupu šolskega kombija, prilagojenega prevozu gibalno oviranih otrok na OŠ IV Murska Sobota.

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na: urednistvo@pomurec.com.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.05.2023 ob 19:11 gost

      Kaj pa San Diego glavni band na motoristicnem shodu v Lotmerku. Aja za ta bend v Prekmurju se niso slisali, ceprav so izdali ze 3 albume. Problem je, da igrajo hard rock, to pa je za prekmurje spansko selo.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.05.2023 ob 19:25 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.05.2023 ob 20:08 gost

      Janša pa njegovi domobranci tudi organizirajo odpor proti vladi kera rešuje njegovo sranje kero je povzročil v prejšnji vladi. Zdaj pa vabi v Slovenijo vse evropske desne eksremiste da mi pomagajo blatiti po naši demokratično izvoljeni vladi in glupi narod kot ga imenuje hujska k uporu kot pred drugo svetovno vojno Hitler hujskala svoje rjavosrajcnike proti drugače mislečim Nemcem in jih zapiral v taborišča. Zgodovina se ponavlja v Sloveniji in to samo zato da Januš grozni ne more preboleti poraza na volitvah. Če bi zmagali na volitvah SDS in njegovi sateliti nova Slovenija bi že bili vsi Slovenci pod Madžarsko.

      4 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.05.2023 ob 20:19 Ghost gost

      Super gremo na Čuke

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.05.2023 ob 20:25 gost

      Ti debeli Lendavski originalni naddrekonja pa bi bil pod Janšo na kolenih in vsak dan bi mu moral vsaj petkrat na dan pušiti, tak da bi se ti gobec zalepil od njegove sperme. Njegovi Domobrani bi te pa izmenično šopali v anus. Itak bi ti pa pasalo, saj vsi vemo, da obožuješ leve in desne pedre.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.05.2023 ob 20:39 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Gost neumni,primitivni,tukaj je beseda o prireditvah,ne o tvoji blesavi pameti .

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.05.2023 ob 21:01 gost

      Lendavski originalni naddrek a peče, ko te domobrani v tvoji vikendici porivajo??? Peče ritka a ne ubožćek pederski.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.05.2023 ob 21:30 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Ne sodi po sebi,nimam vikendice.Za razliko od tebe ...rad vidim ženske .

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      18.05.2023 ob 21:19 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Gost,nisem debel,pa deodorante koristim .Vprašam , ti veš kaj je to ...?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      18.05.2023 ob 22:04 gost

      Vsak majmun ve, da si največji peder tu in fukaš samo z moškimi, z žensko si bil samo v štali, ko si kravi rit pucal. Smrdiš pa bolj kot lendavska bioplinarna, zato pa tudi si Lendavski originalni Naddrek vseh drekov.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      18.05.2023 ob 22:10 dilinka gost

      Heeeejjj ti drekoinja kak tou pišeš ka ga žališ????? Ode mi na karate!!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.05.2023 ob 22:30 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Dilindžer,ko ti jaz primem situacijo boš tenko piskal.(Lj,Ledina,BUDOKAI,Koren).

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      18.05.2023 ob 22:27 gost

      Lendavski naddrekonja smrdi od Lendavskih goric pa do Hodoša. Naj mu nekdo spuca to pedersko rit vsrano, ko ga domobrani natepavajo grupno.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.05.2023 ob 22:37 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Gost,ti boš pravi za pucanje,kot nekoč komorniki spoštovani.....Saj ne razmiš.....

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      19.05.2023 ob 8:14 gost

      Dobri zapisi od gosta za lendavskega fafeka hi,hi,hi,hi,iiiii

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      19.05.2023 ob 14:29 gost

      vam enin se je zaradi janše že čisto ftrgalo, bedniki

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.