https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ponekod prepovedana uporaba vode iz javnega vodovoda

18.05.2023 ob 8:00  

Javno podjetje Prlekija obvešča uporabnike pitne vode, ki se oskrbujejo s pitno vodo iz vodnega vira Vratja vas v občini Apače, da je zaradi onesnaženja vodnega vira z meteornimi vodami zaradi obilnih padavin, izdan ukrep prepoved uporabe vode iz javnega vodovoda za prehrambene namene (pitje, pripravo hrane, pranje živil, umivanje zob, ipd.).

Ukrep je začel veljati od srede, 17. maja, in velja do preklica.

Ukrep velja za uporabnike pitne vode iz javnega vodovoda v naseljih Drobtinci, Grabe, Podgorje, Pogled, Stogovci, Vratja vas, Spodnje Konjišče, Zgornje Konjišče in Žiberci.

Občine Apače bo prebivalcem naselij razdelila embalirano vodo v dvorani Kulturnega doma v Stogovcih, in sicer v četrtek, 18. maja, od 18. do 20. uro in v petek, 19. maja, med 10. in 12. ure ter med 18. in 20. uro.

* Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.05.2023 ob 8:43 gost

      No zdaj smo pa tam !! Lahko je povzročitev le tega veliko deževja ali kaj pomurec com ...... ali pa je pritekel drekovod kot se to lahko zgodilo v Lajubljani na CO .....

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.05.2023 ob 21:07 AmeliaJohns gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit.................... 𝐖𝐰𝐰.𝐉𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.05.2023 ob 11:35 gost

      Voda smrdi tudi takrat ko ni dežja. Pomeni da nekaj ni v redu z vodo vodom povečini občin.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.05.2023 ob 6:30 ABC gost

      Najemite lektorja, lepo vas prosim, ne delajte si več sramote, no!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.