https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Študentje bodo Ormož zbujali že sedmič

21.05.2023 ob 15:00  

V Športnem parku "Mestna graba" bo v soboto, 27. maja, potekal rock spektakel "Zbudi se, Ormož! 2023". Za vse obiskovalce so v Klubu ormoških študentov pripravili pester program zabave kulture, športa in predstavitev tako, da bo lahko vsak našel nekaj zase.


27. maja se bo dogodek začel s pomočjo Pihalne godbe Glasbene šole Ormož, ki se bo sprehodila skozi ozke ulice mesteca ter prebudila vse.

Dogajanje se bo nadaljevalo v Mestni grabi. Za začetek bo na sporedu nagovor ter pozdrav predsednika Kluba ormoških študentov Maja Voršiča. Program bodo za vse obiskovalce pripravili plesna skupina Vrtca Ormož ter hip hop plesalke Plesne šole Nina pod vodstvom Domna Rotarja.

S stojnicami ter različnimi dejavnostmi bodo zapolnili vse kotičke Mestne grabe. Obiskovalci se bodo lahko od 10. ure naprej sprehodili mimo stojnic policije, gasilcev ter zdravstvenega osebja, se naučili kaj novega ali pa samo utrdili svoje (že obstoječe) znanje. Za športnike po duši bodo pripravili nogomet na mivki (za organizacijo bo poskrbel NK Ormož). Starši pa bodo lahko svoje otroke za trenutek ali dva prepustili športnemu društvu DADA ali pa Animacijam Mavrica, katere bodo za vaše malčke pripravili različne vsebine in dejavnosti. RK Jeruzalem-Ormož bo predstavil mini rokomet.

Krožek Osnovne šole Ormož (Z živaljo do boljšega počutja) pod vodstvom prof. Tine Zadravec, Društvo za zaščito živali Pomirje ter društvo SA-NU bodo poskrbeli za poučne vsebine ter zabavo.

Tudi za hrano in pijačo bo poskrbljeno. Od 11. ure naprej bodo z vami fantje iz Skunk urban kitchen. Zagotavljajo, da domov ne boste odšli lačni.

Vabljeni, da se do 14. ure sprehodite skozi Mestno grabo in ogledate vse, kar bodo za vas pripravila različna društva in krožki.

Zvečer pa sledi (legendarni) open air koncert. Z vami bodo skupina Jack “n” roll, S.A.R.S ter za konec še Bajaga i instruktori. Skozi ulice Ormoža bodo odmevali hiti kot so Lutka, Perspektiva, Ana, Tišina, Plavi Safir, Tamara in mnoge druge.

Vstop na dnevno dogajanje bo za vse obiskovalce prost, za večerni koncert pa je le-te možno dobiti na vseh prodajnih mestih Olaii (v katerikoli Trafika 3DVA in na bencinskih servisih OMV) ali preko spleta.

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.05.2023 ob 16:01 gost

      Vstopnina je pretirano draga. Škoda, da ni nobenega slovenskega benda, prejšna leta so vedno bili in sem večkrat šel na ta koncert. No to leto ne, čeprav Bajaga ni slab ampak vse že videno. Škoda.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.