https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Poškodovanih šest potnikov na avtobusu

19.05.2023 ob 7:00  

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali pet prometnih nesreč, tri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru, štiri poškodbe vozil na parkirišču ter osem primerov povoženja divjadi.

V prometni nesreči, do katere je prišlo včeraj zjutraj v naselju Dokležovje, je bilo poškodovanih šest potnikov na avtobusu in sicer eden huje ter pet lažje. Voznik avtobusa ni prilagodil hitrosti vožnje tehničnim lastnostim ceste in z avtobusom zapeljal na fizično oviro za umirjanje prometa. Pri tem je potnike v zadnjem delu vozila vrglo v zrak tako, da so se poškodovali.

Izven naselje Cven je popoldne prišlo do prometne nesreče, v kateri se je lažje poškodovala voznica osebnega avtomobila.

S področja kriminalitete je bila obravnavana goljufija, tatvina goriva in tatvina artiklov v trgovini. Policisti so obravnavali tudi požar na gospodinjskem aparatu.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru, kršitelji so se ob intervencijah pomirili.

Med 18. in 28. majem poteka nacionalna akcija za večjo varnost kolesarjev. Ob tem pozivajo vse udeležence v cestnem prometu na pomembnost upoštevanja cestno prometnih predpisov.

Policisti so včeraj imeli v postopku kolesarja, kateri je vozil pod vplivom alkohola ter ni upošteval zakonitih ukazov, zato je bilo zoper njega odrejeno pridržanje.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju Policijske postaje Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.05.2023 ob 9:23 Gajdar gost

      Ne zagovarjam šoferja avtobusa, vendar so ovire za umerjanje prometa v celotni občini Beltinci popolnoma neprimerne in nevarne. Tako so ležeči policisti bolj podobni vreči krompirja postavljeni počez po cestišču kakor pa predpisani prometni oviri. Kako lahko Policija Murska Sobota in upravna enota Murska Sobota sploh podata soglasje k uporabnemu dovoljenju za neprimerno cestno oviro . Govoril sem s turisti iz Avstrije, ki so si na dokležovskem ležečem policaju iz smeri Ižakovci poškodovali osebno vozilo, kljub temu da so peljali pod predpisanimi 50km hitrosti. Povedali so mi, da večja limuzina z večjo medosno razdaljo med prednjimi in zadnjimi kolesi ob prehodu ležečega policaja že pri 40 km zaniha in udari s podom vozila po vrečastem ležečem policistu.

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.05.2023 ob 23:21 EvelynFoster gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit.................... 𝐖𝐰𝐰.𝐉𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.05.2023 ob 14:09 domačijn gost

      V Beltinski Občini pa ja imamo strokovnjake ki se še kako razumejo na cestne ovire in so mislim prav iz Dokležovja doma ! Tako prosim brez pripomb !

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.05.2023 ob 17:58 kapateje gost

      domačijn. Podpis po tvoj komemtar. Ne ven ge so tü normativi in predpisi za takšne stvarij. Nemre samo nešče delati po cesti nekše mini nasijpe. No ta ovira ma bole formo mini smučišču. Za vse ka se postavla na cesti in ob cesti so nekši predpijsi.Od prometnoga znaka, razsvetljave itd. itd. No tudi tisto krožišče v Dokležovju je bolj tak, tak, telko ka je.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.05.2023 ob 18:47 963 gost

      Ko sem se prvič peljala po tem ležečem policaju sem mislila, da sem si gumo presekala. pa da ne boste mislili, da sem ne vem kak dirkala. Če hočeš brez poškodb peljati mimo moraš vozilo prestaviti v prvo in nato počasi speljati. ta ovira je življenjsko ogrožujoča in tistega, ki je to dovolil bi bilo treba zapreti.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.05.2023 ob 18:50 963 gost

        Sicer pa vsi govorijo, da se je to zgodilo zaradi pritiskov tipa v hiši zraven. Zdaj mu vsi hupajo, tip pa si je menda omislil na hiši kamero, ker se počuti ogroženega, revček.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.05.2023 ob 19:05 Lendavski nadvojvoda(original gost

      963,ti si pa malo blesav.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.