https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Maturanti v Murski Soboti zaplesali četvorko

Murska Sobota, 19.05.2023 ob 13:00  

V Murski Soboti so se mladi pridružili plesu četvorke, ki je potekal v Sloveniji in še petih drugih evropskih državah. Skupaj so zaplesali korake maturantske četvorke in se tako simbolično poslovili od srednješolskih klopi. Po plesu se je večina mladih odpravila v murskosoboški park na nadaljnje druženje.


Po uvodnem nagovoru murskosoboškega župana Damjana Anželja so dijaki zaplesali na Slovenski ulici, iz obeh strani ceste pa so njihove plesne korake spremljali občani in občanke.

Pod okriljem Plesne zveze Slovenije so mladi plesali v Murski Soboti, Lendavi, Ljutomeru, Ljubljani, Mariboru, Novi Gorici, Novem mestu, Velenju, Ajdovščini, Postojni, Brežicah, Krškem, Črnomlju, Tolminu, Slovenskih Konjicah, Sežani, Šentjerneju, Mirni, Litiji in na Ptuju, ter v 25 krajih v Srbiji, na Slovaškem, Madžarskem, Severni Makedoniji in Črni gori.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.05.2023 ob 13:44 gost

      Zelo lepo je videti mlade da so spet srečni in razigrani. Kajti prejšnja vlade njim je ukradla 2 leti mladosti ko jih je nezakonito zapirala in jih je po sodišču vlačila. Ker Janez Janša misli da je Slovenija njegova in lahko dela kar hoče.

      14 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.05.2023 ob 13:49 gost

      BUDALA !!!!!!!!!!!!

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.05.2023 ob 15:06 Lendavski naddrek original Nejči gost

      Ja ne morem si pomagati, če sem pa prizadet do amena. Janša je moje življenje, a tega še zdaj ne veste glupi narod? Vsak dan mu ližem jajca in nastavljam svoj vsrani anus, da me šopa na puno. Pa njegovi domobrani tudi. Ta vikend vabljeni v mojo vikendico v Lendavske gorice na skupinske orgije levih in desnih pedrov.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.05.2023 ob 15:07 gost

      Saj to ne moreš verjeti, da ta vsrani debeluh še na tak lepem normalnem članku smeti in fantazira o Janši. To sodi v rubriko saj ni res pa vendar je.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.05.2023 ob 15:31 gost

      Res se človek sprašuje ali so si mladi upomogli od tistih 2 let ko so bili nezakonito zaprti. In to samo zato da je vlada z vodijo janezem Janšo hotela dokazati kako oni ne dovolijo da bi njim gdo nasprotoval. Takrat so imeli priložnost da ljudi spravijo ob pamet. So pa sami sebe spravili na rob prizadetosti. Kajti SDS in novi Sloveniji se vse masa da nista na vladi. Cela Slovenija cela evropska unija celi svet so pa začeli dihati sveži zrak ker ni teh debilov v Sloveniji na vladi. Kajti najbolj je trpela Slovenija kar se ugleda tiče kar se financ tiče vse so za gonili do amena.

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.05.2023 ob 15:41 gost

      Ti veleum bolani srbski Lendavski, naštej mi vsaj eno državo razen tvoje Švedske, kje v evropi in po svetu se je v času epidemije Covida, se je odvijal maturantski ples pa četvorke na prostem????? Samo eno državo najdi, daj poguglaj malo, po tvoji bolani pameti je celo Covid ustvaril Janša. Ti pa si še bolj bolan pa prizadet kak zgledaš pa se delaš.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      19.05.2023 ob 19:49 gost

      15.41 tele desnu hlapec Janeza Janše.. Napiši eni države na svetu kera je svoje mlade dijake in študente dala na sodišče ker so zahtevali svojo pravico da se vrnejo v šolo.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      19.05.2023 ob 20:09 Lendavski naddrek original Nejči gost

      No za jutri se je že najavilo ogromno levih pedrov in nekaj desnih tudi. Jutri vabljeni na orgije v prekrasne Gorice v Lendavi. Jebali se bomo vsepovprek. Pride tudi Janša, a pozor njemu lahko pušim samo jaz vaš Lendavski naddrekonja Nejči.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      19.05.2023 ob 20:10 gost

      On vlada samo tebi, ker je del tvojega življenja in ne moreš brez njega živeti niti minute.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.