https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Dimeki pognali pedala in čas zavrteli nazaj

Beltinci, 20.05.2023 ob 11:30  

V Beltincih se danes odvija 21. Rally starodobnikov, ki ga organizira društvo starodobnikov-ljubiteljev starih koles Dimek.

 

 

Ljubitelji starodobnikov, starodobnih koles in kolesarjenja so se zbrali v Beltincih. »Dimeki med nas prenašate srečo, ljubezen in radost. To so vrednote, ki so več kot dobrodošle,« je v nagovoru poudaril Marko Virag, župan Občine Beltinci, ki je vsem zaželel srečno in varno vožnjo.

Ljubitelji starodobnih koles so se zbrali pred beltinskim gradom in se malo po deseti uri podali na pot po vaseh beltinske občine. Na koncu so se znova vrnili v beltinski grad.

Tudi letos so privabili mednarodno druščino ljubiteljev starodobnih koles iz sosednjih držav, obiskovalcem prireditve in krajanom okoliških vasi, skozi katere so poganjali pedala, pa so z atraktivnimi kolesi in v ličnih opravah pripravili pravo pašo za oči.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.