https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Kolesarji tropovskega kluba uspešni v Komendi

22.5.2023  

Kolesarski navdušenci, med njimi tudi kolesarji tropovskega kluba, so se minuli konec tedna pomerili v Komendi, kjer se je odvil že 16. VN Občine Komenda in Lidlov pokal za mlade, ki sta ga organizirala Pogi Team in KD Rog. 

Kolesarsko društvo Rog je na krožni progi dolžine 3,3 km, ki je potekala mimo Klanca pri Komendi, od koder prihaja kolesarski as Tadej Pogačar, pripravilo že 16. VN Občine Komenda in Lidlov pokal za mlade, ki so se ga udeležili tudi člani KK Tropovci.

Dirke so potekale v različnih starostnih kategorijah in sicer so deklice B morale prevoziti 13,5 km, dečki A in B 26,7 km ter mlajši in starejši mladinci 72,9 km. 

Pri deklicah B je Maša Žalig osvojila 6. mesto, Denis Lebar pri dečkih B pa odlično 4. mesto.

Alen Žitnik je pri dečkih A osvojil odlično 7. mesto.

Pri mlajših mladincih je Bor Berlak zopet stopil na stopničke in osvojil 2. mesto. Gal Kaučič pa dirke žal ni končal.

Pri starejših mladincih je Tristan Ketiš osvojil 16. mesto, Gal Žido pa ostal brez uvrstitve.

Foto: arhiv kluba KK Tropovci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.05.2023 ob 12:43 Simona gost

      Bravo Bor👌👍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.