https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščete zaposlitev? To so aktualna prosta delovna mesta v Pomurju

23.05.2023 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.


VARSTVENO DELOVNI CENTER MURSKA SOBOTA nudi delo VOZNIKU OSEB S POSEBNIMI POTREBAMI (IV) V ENOTI VDC MURSKA SOBOTA. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas, s poskusnim 1 – mesečnim obdobjem. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo, transport, vozniško dovoljenje B kategorije, osnovna računalniška znanja in tekoče znanje slovenskega jezika ter primeren odnos do oseb z motnjo v telesnem in duševnem razvoju. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali po e-pošti do 26. maja 2023.

POMURSKE MLEKARNE zaposlijo TRGOVCA za določen čas 12 mesecev, s poskusnim 3 – mesečnim obdobjem. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo, smer Prodaja (trgovina) na debelo in drobno ali alternativno srednjo strokovno oziroma srednjo splošno izobrazbo, eno leto delovnih izkušenj na podobnih delovnih mestih v podobni panogi, delo z računalnikom, vozniški izpit B kategorije in znanje enega tujega jezika. Poleg tega zaposlijo še UPRAVLJAVCA KOTLA – KURJAČA. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali po e-pošti do 26. maja 2023.

OBČINA GORNJA RADGONA išče KOORDINATORJA VII/2 ZA GOSPODARSKE JAVNE SLUŽBE. Nudijo zaposlitev za določen čas 12 mesecev. Poskusno delo ni zahtevano. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje oz. visokošolsko univerzitetno (prejšnjo) izobrazbo ipd., tri leta delovnih izkušenj, vozniško dovoljenje B kategorije in osnovna računalniška znanja. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali po e-pošti do 26. maja 2023.

POŠTA SLOVENIJE v Moravskih Toplicah zaposli VODJO IZMENE. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas, s poskusnim 4 – mesečnim obdobjem. Za delovno mesto je zahtevano srednje tehnično in drugo strokovno ter splošno izobraževanje (ekonomski tehnik, prometni tehnik, logistični tehnik oz. drug ustrezen poklic), najmanj 2 leti delovnih izkušenj v poštnem prometu, potrdilo o nekaznovanosti in vozniško dovoljenje B kategorije. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 24. maja 2023.

MEDICOP - specialna oprema nudi delo SERVISERJU za določen čas 12 mesecev. Poskusno delo ni zahtevano. Pričakujejo poklicno oz. srednješolsko izobrazbo elektro smeri, računalniško pismenost (Microsoft Office), osnovno znanje angleškega jezika in vozniško dovoljenje B kategorije. Kandidati naj oddajo vlogo prek spletne strani delodajalca do 2. junija 2023.

Zavod za pomoč družini na domu VITICA zaposli STROKOVNEGA DELAVCA V PROGRAMU DNEVNI CENTER ZA OTROKE IN MLADOSTNIKE za določen čas oz. do 31. decembra 2023. Poskusno delo ni zahtevano. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje, visokošolsko univerzitetno (prejšnjo) izobrazbo, smer Socialno delo in svetovanje ali alternativno visokošolsko izobrazbo 1. stopnje oz. visokošolsko strokovno (prejšnjo) izobrazbo ipd. Delovne izkušnje niso zahtevane. Pričakujejo vozniško dovoljenje B kategorije, tekoče znanje slovenskega jezika in osnovna računalniška znanja. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, e-pošti ali pokličejo za razgovor do 27. maja 2023.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.05.2023 ob 9:28 siromak gost

      Panvita ne nűca obiralce jagod ? Sem doma in imam 320 € pokojnine pa bi rad zastonj in svojo malico ter prevozom obiral g.Polaniči jagode .Zelo si želim pomagati bogatim ,da postanejo še bolj bogati

      33 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.05.2023 ob 11:51 gost

      Adio tebi, ko ne poznas kaj pomeni sarkazem.

      13 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.05.2023 ob 13:20 vs gost

      Medtem , ko ustavni sodniki odločajo o RTV , Golob v parlamentu vpije , da jo bo osvobodil . .... Če bodo glasovali tako kot hoče Golob , potem bodo prišli v zgodovino kot najbolj neustavni sodniki Ustavne države Slovenije . In kako bo potem , ko bo Golobova vlada padla ? To naj se vprašajo zdaj , ko je še čas . Obljubljene službe in privilegiji bodo splavale po vodi , sicer pa naj pomislijo tudi na to , da Golob le obljublja , od danih obljub pa nobene ne izpolni .

      18 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.05.2023 ob 14:02 gost

      Dober dan NE- svoboda , dober dan prihajajoča diktatura ! Igrate se , tovariši !

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.05.2023 ob 16:22 gost

      Kako se sploh hlapci in vodilni SDS oglašajo kjer koli. 30 let je Janez Janša v parlamentu in od tega več kot 15 let na vladi. Kaj je naredil za Slovenijo za Slovence en velik,,,,, DREK,,,. Samo oligarhom tajkunom lobistom je pomagal da so še bolj bogati in to z denarjem vseh Slovencev. Tudi tistih ki ga tako goreče zagovarjajo. Res človek bi se moral umakniti ker je kot izžeta spužva. Dementen umsko verjetno tudi bolan verjetno ni zdravila kerega že ni poskusil za pomiritev.

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.05.2023 ob 23:01 gost

      Ah dajte no ne,ne,ne.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.