https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Podrobnosti delovne nesreče v Lendavi

25.05.2023 ob 10:45  

V torek se je v Lendavi zgodila huda delovna nesreča, kjer je bil za delavca usoden padec s strehe nakupovalnega centra Jager. Pomurski policisti so v sporočilu za javnost pojasnili okoliščine nesreče. 

Pomurski policisti so bili minuli torek ob 10.33 obveščeni o delovni nesreči v Lendavi. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da so delavci opravljali dela na strehi objekta. 43-letni delavec je padel z višine okrog 10 metrov na betonska tla in podlegel poškodbam na kraju dogodka.

Ogleda kraja sta se udeležila preiskovalni sodnik in državni tožilec. Odrejena je bila sodna obdukcija. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.05.2023 ob 13:57 Lendava gost

      Podrobnosti delovne nesreče v Lendavi, kje je kaj zapisano, lažni naslov članka !

      24 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.05.2023 ob 14:14 gost

      Tako je, popolno zavajajoči naslov. Kake so tu podrobnosti, zdaj vemo isto kot pred tremi dnevi, ko se je zgodila nesreča. Ma jebo vas copirec.com. Taki članek vem jaz tudi objavit z takimi podrobnostmi.

      18 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.05.2023 ob 17:55 Gost1 gost

      Sramota je vse skupaj!Jaz jih poznam osebno. Družina ni vedela 24h kaj se dogaja! Starša sta brala članek,kako se je fant ponesrečil in umrl naslednji dan pa sta izvedela da je ta fant bil njujin sin.. Ne razumem zakaj se takšne stvari ne javijo v najkrajšem času. Sramotni pa še je to,da si dan kasneje rekli,da so obvestili njegovo ženo,ta fant pa sploh ni poročen in nima nobene ženske. Torej komu so to javli? nikomur lažejo in ne opravijo dela kot ga morejo in to nikol kadar bi bilo potrebno. Sramota ampak žal tak je,ker je danes lahko policist vsak,ki ima 5min casa zgleda al pa sprejemajo ljudi,ki v takem delu niso z glavo v službi. Če bi se to zgodilo z mojim otrokom vsi ti ljudje več nebi delali!. Sožalje družini,tebi fant pa želim lahko zemljo in pazi na svojce.

      20 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.05.2023 ob 21:04 krak gost

        točno tako! policija in še kake ustanove sama zagrešijo ohhohoh sranja. upam da se jim to enkrat vse vrne petkratno.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.05.2023 ob 7:01 gost gost

        Tij spet nekaj na pamet gučiš in širiš lažne informacije. Človek ki je umrl v delovni nesreči je iz okolice Lenarta, star je 43 leta in ima 5 otrok.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.05.2023 ob 21:02 srnec gost

      uff mater kako zelo dobro so razložili. sramota!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.05.2023 ob 8:39 Gost1 gost

      Gost. Ta fant je moj sosed in je iz krčrvin pri vurbergu,ta kraj pa spada pod občino Ptuj,to pa zdaleč ni okolica Lenarta. Tak da ne govorit na pamet če neveš geografije prijatelj.In vse kar sem povedo ni nič lažnega,ker vem vse,saj sem z njegovimi starši vsak dan v pogovoru. In vse kar bom samo reko je to,da se z strani ljudi,ki so za to primerni ni javilo ničesar in še zdaj se ogromno stvari ne ve,npr kje je njegova denarnica,telefon itd. Drugič pa ne komentiraj če nimaš pojma in raje beri samo. Lp

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.