https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V lendavski sinagogi koncert flavtistke Katje Ferenc

28.05.2023 ob 6:00  

V lendavski sinagogi se je v petek, 26. maja, odvil preddiplomski koncert flavtistke Katje Ferenc ob klavirski spremljavi Ivana Ferčiča z gostjami koncerta vokalno skupino BeleTinke. 

Na petkovem koncertu v lendavski sinagogi so obiskovalci lahko prisluhnili flavtistki Katji Ferenc ob klavirski spremljavi Ivana Ferčiča. Lendavčanka Katja Ferenc se lahko pohvali že s številnimi dosežki, med njimi je tudi Škerjančeva nagrada ljubljanskega konservatorija za glasbo in balet.

Gostje koncerta so bile pevke vokalne skupine BeleTinke. Koncert pa so podprli ZKD Lendava, JSKD OI Lendava, Občina Lendava, Lions klub Lendava, Varis d.o.o. in Eltris, Janko Smolkovič s. p.

Več fotografij v spodnji galeriji... 

Foto: Tomaž Galič

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.05.2023 ob 11:47 Lendavčan gost

      Kje pa je šerifova žena???? Kaj pa moje češnje?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.05.2023 ob 17:35 Nun gost

      Zgolj slike z glasbenega dogodka ne povejo dovolj. Čestitke punci in veliko sreče na njeni poti.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.