https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Župan Glavač odličnjakom podelil priznanja in nagrade

15.06.2023 ob 6:05  

Včeraj je sprejel odličnjake tudi župan Občine Moravske Toplice Alojz Glavač, teh je letos devetnajst. 

Župan Občine Moravske Toplice Alojz Glavač je v gostišču Oaza v Mlajtincih sprejel odličnjake osnovnih šol in glasbene šole ter jim podelil priznanja in knjižne nagrade.

Učenci Občine Moravske Toplice obiskujejo več šol v občini in regiji. OŠ Bogojina ima letos kar sedem odličnjakov, OŠ Fokovci štiri, OŠ I Murska Sobota tri odličnjake, OŠ II Murska Sobota enega odličnjaka in OŠ Puconci dva odličnjaka. Glasbena šola Murska Sobota pa dve odličnjakinji.

"Odličnjakom ob njihovem uspehu čestitamo in jih spodbujamo, da z odličnim delom nadaljujejo. Prav tako pa si želimo, da bo njihov trud in delo spodbuda za ostale učenke in učence osnovnih šol," so se zapisali.

Foto: arhiv občine

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.