https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kateri delodajalci tokrat zaposlujejo v Pomurju

28.06.2023 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.

OBČINA VELIKA POLANA zaposli TAJNIKA OBČINSKE UPRAVE, za določen čas 60 mesecev, s poskusnim 4 – mesečnim obdobjem. Pričakujejo 6 let delovnih izkušenj, visokošolsko izobrazbo 1. stopnje oz. visokošolsko strokovno (prejšnjo) izobrazbo ipd., smer Poslovne in upravne vede, pravo, drugo. Od kandidatov tudi pričakujejo zahtevna računalniška znanja in vozniško dovoljenje B kategorije ter opravljen strokovni izpit iz upravnega postopka in opravljeno obvezno usposabljanje za imenovanje v naziv, ki pa ju lahko opravijo tudi naknadno. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 3. julija 2023.

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA nudi delo ANALITIKU V LABORATORIJSKI MEDICINI III. Nudijo zaposlitev za določen čas 12 mesecev oz. vrnitve odsotnega zaposlenega, s poskusnim 4 – mesečnim obdobjem. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje oz. visokošolsko univerzitetno (prejšnjo) izobrazbo ipd., smer Naravoslovje, matematika in statistika ali drugo, opravljen strokovni izpit, znanje slovenskega jezika in osnovna računalniška znanja. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 1. julija 2023. V bolnišnici zaposlijo tudi SREDNJO MEDICINSKO SESTRO V NEGOVALNI ENOTI V BOLNIŠNIČNI DEJAVNOSTI, DIPLOMIRANO MEDICINSKO SESTRO V DIALIZI II in FARMACEVSTKEGA TEHNIKA III (I) – PRIPRAVNIŠTVO.

OSNOVNA ŠOLA VERŽEJ zaposli PSIHOLOGA. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas, s poskusnim 3 – mesečnim obdobjem. Delovne izkušnje niso zahtevane. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2.stopnje ali visokošolsko univerzitetno (prejšnjo) izobrazbo ipd., smer Psihologija, vozniško dovoljenje B kategorije, znanje slovenskega jezika in osnovna računalniška znanja. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 30. junija 2023.

ELEKTRO MARIBOR zaposli STROJNIKA v Ljutomeru. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim 6 – mesečnim obdobjem. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo, smer Elektrotehnika in energetika, vozniški izpit B kategorije, izpit za upravljalca dvižnih naprav, izpit za upravljalca gradbene mehanizacije Zahtevane delovne izkušnje - delo s težko gradbeno mehanizacijo. Kandidati naj posredujejo vloge z vsemi zahtevanimi dokazili po pošti do 29. junija 2023.

AKTIVA VAROVANJE MARIBOR zaposli VARNOSTNIKA v Murski Soboti. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas. Poskusno delo in delovne izkušnje niso zahtevane. Pričakujejo osnovnošolsko ali srednjo poklicno izobrazbo, smer Varnost, varovanje, zaščita in reševanje. Zaželen NPK ali poklic tehnik varovanja in vozniški izpit B kategorije. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti, pokličejo za razgovor ali oddajo vlogo prek spletne strani delodajalca do 23. julija 2023.

KOMUNALA MURSKA SOBOTA išče UPRAVLJAVCA STROJEV IN VOZIL. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas, s poskusnim 2 – mesečnim obdobjem. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo, 1 leto delovnih izkušenj, znanje slovenskega jezika ter vozniška dovoljenja kategorij B, C, C1E, C1 in CE. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 30. junija 2023.

K - BUS, tovarna avtobusov iz MURSKE SOBOTE išče AVTOLIČARJA. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim 3 – mesečnim obdobjem. Pričakujejo 1 leto delovnih izkušenj ter osnovnošolko ali nižjo poklicno izobrazbo, smer Motorna vozila, ladje in letala. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, e-pošti ali pokličejo za razgovor do 20. julija 2023. V podjetju zaposlijo tudi AVTOELEKTRIKARJA, VARILCA IN MONTERJA-MEHANIKA.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.06.2023 ob 6:08 gost

      Samo vstran od teh kao delodajalcev.Ni perspektive v pomurskih firmah žal.

      17 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.06.2023 ob 6:56 gost

      Spet same bajne službe za tujce keri imajo prednost pred Slovenci. Kajti tujci so cenejša delavna sila in bolj zaželeni za slovenski delodajalce. Pa če potem dremajo na delavnem mestu samo da so cenejši. Zato nehajte bluziti delodajalci in stokat da ne morete dobiti delavcev v Sloveniji. Keri je pošteni delodajalec s tem nima problema.

      20 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.06.2023 ob 7:50 gost

      Kaj pa Pomurske mlekarne pa Panvita nic ne isceta zdaj?

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.06.2023 ob 8:48 arham gost

      My last month paycheck was for 11000 dollars… All i did was simple online work from comfort at home for 3-4 hours/day that I got from this agency I discovered over the internet and they paid me for it 95 bucks every hour……>www.cash.hiring9.com

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.06.2023 ob 9:33 Predlagam.vladi.si gost

      Predlagam.vladi.si da se svetovalke na zavodu za zaposlovanje in CIPS-u prerazporedi na delovna mesta, kjer si bodo zaslužile plačo npr. socialno-vartvene ustanove, ker sedaj, ko ni brezposelnih samo še svirajo kurzu med delovnim časom!

      20 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.06.2023 ob 9:56 N. gost

      Visoka inflacija , veliko zniževanje kupne moči navadnih državljanov , predvsem upokojencev , razmetavanje s podporami brezdelnežem , ki delujejo destimulativno na brezposelne , ki zato nočejo delati .... Abeceda ekonomija se začne pri tem kaj človek ali država s kreditom naredi !!! Ali ga sfrčka brez učinka , tako kot dela P.V ali pa investira , da se kredit poplača , ljudi zaposli in izboljša življenje celi državi !

      19 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      28.06.2023 ob 10:38 AAAAAAAAAAAAA gost

      Ge bi menjo firmo šou bi rajši na avstrijski ZPIZ.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      28.06.2023 ob 13:53 MojTeGuro gost

      To je kot v Leku Lendavi kjer bi že zdavnaj morali pričvrstit nadrejene, razpis imajo za mehanika/operaterja, ne vzamejo nobenga slovenca ampak samo hrvate, pol pa govorijo češ da se noben slovenec noče prijavit na razpis in fa ni v sloveniji kadra, zato zaposlujejo hrvate. Res da delo na leku ni lepo,slabi odbosi nadrejenih pa še minimalec je ampak ta minimialec je hrvatom Nemčija...

      17 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.06.2023 ob 23:26 Nemaš pojma gost

        Lek dobi ogromno prošenj za zaposlitev, tako da več kot očitno nimaš pojma.

        0 4 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      28.06.2023 ob 15:00 skiro gost

      morec baje v petrovcaj tude išče delavce,samo ne ven kdo de njeme več šao delat je baje vse zajebo najbole pa delavce.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.06.2023 ob 18:37 123 gost

        Upam da bo vsaj enkrat objavljeno kakšno plačilo bo dobil ker večina dobi dodatek do minimalca

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      28.06.2023 ob 15:06 skiro gost

      morec v petrovcaj baje tude delavce išče,samo ne ven kdo de njeme več šao delat je vse zajebo najbole pa delavce.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      28.06.2023 ob 16:21 gost

      Glede Leka in Hrvatov nimaš prav. Zelo dosti hrvatov je dalo v lek pakirnici odpoved in so šli drugam delat, tak, da niti za njih ni rožnato, pakirnica bo počasi morala začeti zaposlovati Romune, Ukrajince itd, drugih več ne bodo uspeli dobiti pa napizditi, isto velja za Carthago.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      28.06.2023 ob 17:47 Sobocanec gost

      Cujem ka rankovski zet joka po sodiscu glumi pa velko ga frajera pa sinfle ljudi

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      28.06.2023 ob 17:52 gost

      Sobočanec ne nakladaj , samo za to ,da nekaj pišeš !

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      28.06.2023 ob 18:38 gost

      Tij bebo ob 6:56 tij si pa kdaj kaj delo,klošar zahojeni,ene minute delovne dobe nimaš,pa non stop pišeš neumnosti,bedak socialni.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      28.06.2023 ob 20:32 almer gost

      gost 9:40, ti pa iti grobove izkopavat, še prej pa oprat in pripravit trupla.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      28.06.2023 ob 21:51 gost

      Enostavno rečeno vse je za en drek v tem Prekmurju za poštenega,pridnega delavca tu ni bodočnosti in kruha.Živeli lopovi. Od slovenske vlade pa vse dol do privatnikov,pa ne mislim vseh pešcica jih še nekaj da na dobrega delavca ostalo pa je tako kot sem napisal.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.