https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Mariborska vzhodna obvoznica je zaprta zaradi gorečih vozil

26.06.2023 ob 8:30  

Zaradi gorečega tovornega vozila je zaprta štajerska avtocesta (mariborska vzhodna obvoznica) med priključkom Zrkovska in razcepom Dragučova v obe smeri. Na kraju je 120 gasilcev, poleg gasilcev Gasilske brigade Maribor so na terenu še gasilci iz 11 prostovoljnih gasilskih društev. V nesreči je bila lažje poškodovana ena oseba.

Mariborski operativno komunikacijski center je bil danes okoli 7. ure obveščen, da je na avtocesti v predoru Vodole prišlo do prometne nesreče. Pri tem je prišlo po navedbah policije tudi do požara treh vozil. Mariborska vzhodna obvoznica je zato med priključkom Zrkovska in razcepom Dragučova zaprta v obe smeri, poroča prometnoinformacijski center.

Nastali so daljši zastoji. Obvoz v smeri Ljubljana-Šentilj je v obe smeri po bivši hitri cesti skozi Maribor in na relaciji Murska Sobota-Ljubljana za osebna vozila preko Ptuja in priključka Sveta Trojica. Naredite reševalni pas, poziva prometnoinformacijski center.

Na kraju so mariborski policisti, ki opravljajo naloge za zavarovanje življenja in premoženja. Prav tako so na kraju gasilci, ki požar gasijo, so še sporočili s Policijske uprave Maribor.

Policisti za zdaj še vedno opravljajo ogled kraja nesreče. Za zdaj je bilo ugotovljeno, da je prišlo v predoru do naleta štirih tovornih vozil, na srečo v njej ni nihče umrl, nastala pa je ogromna materialna škoda.

* Foto: Promet.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.06.2023 ob 21:57 gost gost

      Levičarji na delu?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.