https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

Moderno podjetništvo za boljšo prihodnost

19.11.2022  

V ponedeljek, 21. 11. 2022, prihajajo v Dvorec Rakičan mladi iz petih različnih držav (Slovenija, Romunija, Litva, Madžarska in Poljska). Mladi se bodo udeležili mladinske izmenjave, ki bo potekala v sklopu projekta Modern entrepreneurship for a better future.  Mladinsko izmenjavo bo organiziral Mladinski svet Murska Sobota in bo potekala do 29. 11. 2022.

 

Skozi mladinsko izmenjavo Modern entrepreneurship for a better future se bodo mladi pogovarjali o podjetniških praksah prihodnosti; zanimale jih bodo ideje, načrti in proaktivne rešitve za zagon v delovanje, akcijo in udejstvovanje v družbi. Ob tem bodo poglobili znanja o tem, kaj pomeni biti podjetnik v sodobnem svetu in kakšen mora biti človek, da je lahko uspešen podjetnik. Odkrivali bodo, v katerih lastnih kompetencah lahko zaznajo podjetniške potenciale. Zanimalo jih bo tudi, kako lahko zgradijo pozitivni mindset oz. pozitivno gledanje na svet. Inovativne rešitve, pogum in predvsem zaupanje vase, ki lahko pride tudi od tega, da se povezujemo in verjamemo drug v drugega, so ključni elementi projekta.

Vabljeni, da se jim pridružite na večeru kulinarike iz vseh sodelujočih držav, v torek, 22. 11. 2022 ob 21. uri v prostorih Dvorca Rakičan.

Projekt je v celoti financiran s strani programa Erasmus+ Mladi v Akciji in slovenske nacionalne agencije MOVIT.

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.