https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

Mladi odkrivajo moderno podjetništvo za boljšo prihodnost

24.11.2022  

V Dvorcu Rakičan poteka od 21. 11. do 29. 11. 2022 mladinska izmenjava v sklopu projekta Modern entrepreneurship for a better future. Na mladinski izmenjavi sodelujejo 30 mladih iz Slovenije, Romunije, Litve, Madžarske in Poljske. Mladinsko izmenjavo organizira Mladinski svet Murska Sobota.


Za mladimi so prvi dnevi, kjer so se že dodobra spoznali in se posvetili tematiki mladinske izmenjave. Tako so po začetnih spoznavnih aktivnostih začeli z aktivnostjo pisanja življenjepisa in se seznanili z Europassom. Ugotavljali so, kakšna mora biti oseba, da je uspešen podjetnik; katere lastnosti, veščine, sposobnosti in navade mora imeti. Seznanili so se tudi z elementi poslovnega modela. Za njimi je tudi večer s kulinariko iz vseh sodelujočih držav, prav tako pa je imela svoj nacionalni večer že slovenska skupina.

Začeli so se pripravljati tudi na XIII. mednarodno konferenco Prehrana, gibanje in zdravje, kjer bodo sodelovali in predstavili svoje prispevke.

Projekt je v celoti financiran s strani programa Erasmus+ Mladi v Akciji in slovenske nacionalne agencije MOVIT.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.