https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Večer klasične glasbe

Murska Sobota, 30.06.2023 ob 18:00  

V četrtek, 29. junija, je v Evangeličanski cerkvi Martina Luthra v Murski Soboti potekal koncert klasične glasbe. Nastopili so Slavko Kovačič (klarinet), Anita Prelovšek (flavta) in Maja Tanjšek (klavir).

Izjemni izkušeni glasbeniki, virtuozi svetovnega kova, so na večeru klasične glasbe izvedli program, ki je povezal sodobne in klasične avtorje.

Na koncertu je bilo med drugim mogoče slišati dela Manganija, Iberja, Stamitza, Hermana, Guastavina, Gershwina, Faureja in drugih.

Glasba, ki dviga razpoloženje in poslušalce popelje v brezčasen preplet klarineta, flavte in klavirja.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.07.2023 ob 7:32 gost

      Ljudi pa ka se vse tere tak je puna cerkev .Le koga zanima to brenčanje

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.07.2023 ob 18:05 goričanec gost

        Ja mogla je dati tudi to na spored, da ne bi poslušala očitkov zaradi kot zavod za kulturo, nje tako ali tako ni bilo tam !

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.07.2023 ob 7:48 gost

      To ni brenčanje to je koltura. Štekaš debil.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.