https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Pomurje zajela nevihta, izdano rdečo opozorilo

18.07.2023 ob 17:10  

Vremenoslovci tudi za danes popoldne in zvečer napovedujejo nevihte z močnimi sunki vetra in točo. Za celotno Slovenijo izdana najvišja stopnja opozorila.


Proti večeru bo naše kraje od severozahoda dosegel pas močnejših neviht. Ponoči se bo ozračje umirilo. Jutri popoldne bodo znova nevihte z možnimi neurji.

Vremenoslovci napovedujejo, da nas bo v naslednjih urah od severozahoda dosegel pas močnejših neviht. Zvečer bodo še možne nevihte. 

Vir: Arso

Ponoči se bo ozračje umirilo. Zjutraj bo pretežno jasno. Najnižje jutranje temperature bodo od 16 do 21, na Primorskem do 23 stopinj Celzija.

Jutri bo deloma sončno in na jugu še vroče. Popoldne bodo močnejše nevihte od severa zajele večji del Slovenije ter se nadaljevale v noč. Najvišje dnevne temperature bodo od 29 do 34 stopinj Celzija.

Opozorilo

Danes pozno popoldne in zvečer bodo v večjem delu Slovenije možna neurja z močnimi sunki vetra in debelejšo točo. Največja verjetnost za neurja je v severozahodni in severovzhodni Sloveniji.

Vir: Arso

Ob tem Uprava RS za zaščito in reševanje opozarja, naj se vsi, ki preživljajo čas na prostem - bodisi kampirajo ali šotorijo, čim prej, zlasti pa med 18. in 21. uro, umaknejo v varno zavetje.

Krajevna neurja s točo, sunki vetra in močnimi nalivi pričakujemo tudi jutri popoldne in zvečer.

Vir: Arso

"Sever Slovenije bodo močne nevihte predvidoma dosegle okoli 18. ure in nato v le nekaj urah prešle večji del države. Poleg silovitega vetra je pričakovati nalive in na manjših območjih tudi točo, ki bo lokalno lahko tudi debela," opozarjajo vremenoslovci na Meteoinfo Slovenija.

 

Obeti

V četrtek in petek kaže na spremenljivo oblačno vreme s krajevnimi plohami in nevihtami, vročina bo popustila, poroča Arso.

Posnetki nevihtnega oblaka, ki se je zgrnil nad naše kraje:

  Več fotografij v spodnji galeriji ...

Vozniki previdno. Neurje povzroča nevšečnosti tudi na cestah. Po poročanju uporabnika Facebook strani Radarji v Pomurju je na cesti iz smeri Noršinci proti Murski Soboti podrto drevo.

Vir: FB Radarji v Pomurju (S.S.)

Kakšno je stanje pri vas? Pošljite nam fotografije na urednistvo@pomurec.com.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.07.2023 ob 19:23 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.07.2023 ob 19:23 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.07.2023 ob 22:23 eva gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐂𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.07.2023 ob 22:21 eva gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐂𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.07.2023 ob 2:41 Nevihte in neurja gost

      zurnal24.si/slovenija/velik-del-drzave-zaradi-nevihte-v-temi-podiralo-drevesa-razkrivalo-hise-

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.07.2023 ob 5:38 gost

      Vsak dan neurja grozno. V občini tornišče pa že 1 tedan po neurjo niso mrdnuli z mesta vse še vedno po pločniku smeti odpad podrto drevje vejevje pravo razdejanje. Župani se jebe ker si na morju rit moči pa samo aka od države 6 miljončkov obljubljenih da bo malo dal mrvice ubogim ljudem večino pa dobijo tisti keri so prijatelji pa če niti nimajo ene opeke zlomljene. Še več si pa razdelijo v občini med sabo I nikomer nista karavana pa gre naprej. Neurja pa vsak dan hujša. Zato bi vse take nesposobne občine morali zapreti po tem postopku.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.07.2023 ob 7:13 gost

        Se vozim skozi in vidim, da ljudje kar smeti na cesti odlagajo, ne pa da jih na deponijo vozijo.

        2 4 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.07.2023 ob 8:09 gost

      Ti bedak ne ločiš kaj so smeti in kaj je podrto drevje veje strehe opeke folije okna niso smeti ampak od neurja. Za kero bi morali poskrbeti v občini keri se obeta velik finančni vložek od države.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      19.07.2023 ob 8:12 gost

      Ja morala bi poskrbeti občina samo Nej za 1 eden kot se to dogaja vedno v samo eni in isti občini Turnišče.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      19.07.2023 ob 15:01 gost

      Smeti imaš ti tele v glavi pa se brigaj za svoje razdejanje v glavi. Zakaj bi ljudje sami skrbeli za uničeno premoženje občina pa na račun njihovega uničenja dobi velike denarce baje 6 miljonckov. Komu bo spet šel ta denar vse pokaže čas keri občinski zaposleni bo imel novi avto nov vikend novo hišo dragi dopust nov motor itd.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.