https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Tradicionalna prireditev na Otoku ljubezni odpovedana

07.08.2023 ob 8:19  

Zaradi neugodnih vremenskih razmer in izrednih dogodkov so organizatorji odpovedali Büjraške dneve.

Tradicionalna prireditev Büjraški dnevi, ki naj bi se odvijala prihajajoči konec tedna na Otoku ljubezni v Ižakovcih, je zaradi neugodnih vremenskih razmer in izrednih dogodkov odpovedana.

Foto: arhiv Pomurec 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.08.2023 ob 9:04 ,, gost

      nikša škoda za to

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.08.2023 ob 10:16 ...... gost

      ni problema, jedno te isto, ni novitet, vse po starem, ne pali več, edino cene v nebo za nič ponujenega. Odpovedati za vedno in raje tisti čas, če seveda vreme dopušča loviti ribe ob kaki pivici in špricati komarje. Eli pa spremeniti tok reke, da bo tekla nazaj v Avstrijo.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.08.2023 ob 15:51 kaplar gost

        Ni problema, jedno te isto, ni novitet, vse po starem, ne drži, mlina ni več so ga uspeli namerno potopiti, to je noviteta !

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.08.2023 ob 11:31 gost

      Te znači ka Maršal ne de kelnaro .Končno pa vsa lejta isto kak Beltinska folklora .Toliko je ta prireditev da se pač tisti ki pomagajo tam najedo in napijejo ob priložnosti celo cele družine .Ukiniti tűdi ciglarske dneve ker je vse po istem kopitu .Edino je tűdi isto kak v Ižakovcaj sodelujoči se pač najedo in napijejo za šenki po tem pa češ kak smo delali

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.08.2023 ob 17:18 lipovčar gost

      Zdaj te nede bűjraških in prav je tak vrag je ovim zdaj ka ne do jeli za šenki in pilij .Lejko što napiše kak je z spodnjim delom bivšega mlina je voda odnesla to sramoto občine Beltinci ?

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.08.2023 ob 19:07 lalala gost

      Naši ižekovski lajbeki dobro znajo zakoj Bujraški dnevi. Mandžare pa biti žeden pa kakši tolar v žepko skriti. Letos bi bujraše odpro opčinski direktor ka se dobro spočino da smo mladi pejsik punili ka njemi voda nej šla na teraso ge se pretegavo.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.