https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Na širšem soboškem območju motena oskrba z vodo

07.08.2023 ob 10:10  

Javno podjetje Komunala Murska Sobota sporoča, da je zaradi okvar na vodovodnem omrežju prekinjena dobava vode na širšem območju.

»Javni podjetji Vodovod sistema B d.o.o. in Komunala Murska Sobota d.o.o. obveščata porabnike pitne vode, da je zaradi minimalno dveh okvar na vodovodnem omrežju, prekinjena dobava vode na širšem območju,« so sporočili iz Komunale Murska Sobota. 

Vse porabnike prosijo, da imate v tem času zaprte pipe. Pred ponovno uporabo pitne vode priporočajo temeljito izpiranje internega vodovodnega omrežja, dokler se barva, motnost in vonj vode ne stabilizirajo. Obenem vse uporabnike prosijo za razumevanje.

Prav tako uporabnike obveščajo, da zaradi poplavljanja potokov Mokoš in Dobel, prihaja do motenj v delovanju kanalizacijskega sistema v naseljih Satahovci, Bakovci, Krog in Pušča.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.