https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Podpisali pogodbo za rekonstrukcijo javne poti v vrednosti 440 tisoč evrov

10.08.2023 ob 9:00  

Župan Občine Lendava Janez Magyar in Matjaž Hozjan sta podpisala pogodbo za rekonstrukcijo javne poti v Čentibi. Investicija predvidenih del znaša dobrih 440 tisoč evrov, dela pa naj bi bila zaključena do konca novembra 2023.

Župan Občine Lendava Janez Magyar in Matjaž Hozjan, direktor podjetja Legartis d.o.o., sta v prostorih mestne hiše podpisala izvajalsko pogodbo za rekonstrukcijo javne poti v Čentibi, v delu naselja Süč.

Investicija predvidenih del znaša dobrih 440 tisoč evrov. S pripravljalnimi deli se bo pričelo predvidoma konec meseca avgusta, dela pa naj bi bila zaključena do konca novembra 2023.

Izvajalska pogodba obsega rekonstrukcijo javne poti v skupni dolžini okrog 430 metrov. V sklopu investicije je načrtovana tudi novogradnja kanalizacijskega omrežja, zaradi dotrajanosti obstoječega vodovoda tudi novogradnja vodovoda in javne razsvetljave, saj obstoječa ne ustreza predpisom.

Zaradi izgradnje gospodarske javne infrastrukture bo cesta do te mere uničena, da bo v sklopu del obnovljeno tudi celotno cestišče in urejeno odvodnjavanje, so sporočili iz Občine Lendava.

Foto: FB Občina Lendava

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.08.2023 ob 10:53 potrebna dovoljenja gost

      zurnal24.si/pod-streho/gradimo-obnavljamo/v-teh-primerih-za-sanacijo-potrebujete-projektanta-nadzornika-in-gradbeno-dovoljenje

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.08.2023 ob 13:23 gost

      Tak se za prijatelje poskrbi. Na bogračijadi pa vse to zalijejo.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.08.2023 ob 16:22 gost

      Največja mafija je med občinami in njihovimi prijatelji.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.08.2023 ob 18:51 domačijn gost

      legartis samo tujce zaposluje , ker domačini niso dobri oziroma ne dosegajo željenega učinka

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.