https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Pomurju iščejo učitelja, kuharja in administratorja

16.08.2023 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.


OSNOVNA ŠOLA I MURSKA SOBOTA, MURSKA SOBOTA nudi delo UČITELJU V ODDELKIH PODALJŠANEGA BIVANJA. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje oziroma visokošolsko univerzitetno (prejšnjo) izobrazbo ipd; Smer: Izobraževalne znanosti in izobraževanje učiteljev, drugo. Delovne izkušnje niso zahtevane. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so: Pedagoško-andragoška izobrazba. Strokovni izpit na področju vzgoje in izobraževanja. Potrdilo o nekaznovanosti in potrdilo sodišča, da zoper kandidata ne teče kazenski postopek pred sodiščem za kaznivo dejanje zoper spolno nedotakljivost. Nudijo delo za določen čas do 31. avgusta 2024. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 17. avgusta 2023.

MINISTRSTVO ZA KMETIJSTVO, GOZDARSTVO IN PREHRANO, UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA VARNO HRANO, VETERINARSTVO IN VARSTVO RASTLIN, LJUBLJANA, zaposli URADNEGA VETERINARJA V INŠPEKCIJI ZA VARNO HRANO, VETERINARSTVO IN VARSTVO RASTLIN, OBMOČNEM URADU MURSKA SOBOTA, ODDELEK ZA VETERINARSTVO. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim 3- mesečnim obdobjem. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje oziroma visokošolsko univerzitetno (prejšnjo) izobrazbo, smer: Veterinarstvo ter 5 let delovnih izkušenj. Drugi pogoj za zasedbo delovnega mesta je: Celotno besedilo s prijavnim obrazcem je objavljano na spletišču gov.si v zbirki delovna mesta. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 24. avgusta 2023.

FRIZERSKO KOZMETIČNI SALON, MARIJA PUCKO s.p., VELIKA POLANA nudi delo KOZMETIKU/KOZMETIČARKI. Nudijo delo za določen čas 12 mesecev s poskusnim 1 – mesečnim obdobjem. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo, smer; Frizerske in druge lepotilne storitve ter 6 mesecev delovnih izkušenj. Obenem potrebujete vozniško dovoljenje B kategorije.  Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, e-pošti ali pokličejo na razgovor do 19. avgusta 2023.

CENTER ŠOLSKIH IN OBŠOLSKIH DEJAVNOSTI, LJUBLJANA zaposli ADMINISTRATRJA VI – Na LOKACIJI DELA CŠOD MURSKA SOBOTA. Nudijo delo za določen čas do 31. avgusta 2028 mesecev, s poskusnim 3 – mesečnim obdobjem. Pričakujejo višješolsko (prejšnjo) izobrazbo oziroma višjo strokovno izobrazbo. Delovne izkušnje niso zahtevane. Obenem potrebujete vozniško dovoljenje B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so: Izobrazba: družboslovna smer, zaželene izkušnje in znanja s področja projektov, ki se financirajo iz evropskih sredstev. Potrdilo iz kazenske evidence za fizične osebe in potrdilo, da oseba ni v kazenskem postopku. Kandidati naj na vlogo pripišejo svoj e-naslov in navedejo delovno mesto, na katero se prijavljajo, ter registrsko številko prijave delovnega mesta. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 19. avgusta 2023. Obenem zaposlijo tudi SAMOSTOJNEGA STROKOVNEGA DELAVCA VII/2. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 18. avgusta 2023 za to delovno mesto.

DOM ELIZABETA, dom starejših, LUCIJAN FICKO s.p., ROGAŠOVCI zaposli KUHARJA. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas. Poskusno delo ni zahtevano. Delo poteka v dveh izmenah. Okvirna plača pa znaša: 2.300,00 evra bruto mesečno. Pričakujejo nižjo poklicno izobrazbo, smer: Gostinstvo in turizem, šport, osebne storitve, podrobneje neopredeljeno. Alternativna izobrazba: osnovnošolska izobrazba. Obenem potrebujete 5 let delovnih izkušenj ter vozniško dovoljenje B kategorije. Kandidati naj pošljejo vlogo e-pošti ali pokličejo na razgovor do 7. septembra 2023.

 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: Pixabay.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.08.2023 ob 9:38 prekmurec gost

      Oni bi zaposlovali, kaj ne vedo, da je čas dopustov ?

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.08.2023 ob 12:09 gost

      V tem je čar zaposlovanja. Ker so na dopustu je potrebno nadomestne delavce. Potem pa spet na borzo.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.08.2023 ob 14:03 Markojca gost

      A je kdo videl mojega Đofija??? Včeraj bil na velkoj meši, dala sem mu čisto, novo robačo pa ga nega nazaj.......

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.08.2023 ob 14:26 gost

      Markojca,če ga je nej kap , kdaj so mu ponudili kòšarico za popa?

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.08.2023 ob 14:43 Markojca gost

      Uboge moj ĐOFI!!!!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.08.2023 ob 15:00 Markojca gost

      Z bumperom mu odtrgam glavo!!!!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      16.08.2023 ob 16:06 gost

      Komentari na nivoju 5 letnega zaostalega otroka. Verjetno DF oz prizadeti Nejci iz Hrastovca.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.08.2023 ob 17:01 Nejc iz Hrastovca gost

        O kako lepo da si se spomnil na mene!!!! Sicer pa spet bijemo boje z domobranci.

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.08.2023 ob 2:22 Pepa Pujsa gost

        Nejc vsaka čast, ti si pravi borec in seveda računamo na tebe. Ne daj se, vztrajaj v svojem boju......

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      16.08.2023 ob 20:58 xcvxcv gost

      ja, treba x dokazil, pa razne izjave, pa potrdila pa pm da potem dobiš en negativen odgovor, ČE ti sploh odgovorijo. plača pa taka, da se zjočeš.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.