https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V črenšovski občini ta teden začetek sanacije nasipov

16.08.2023 ob 11:00  

Ta teden naj bi se v črenšovski občini začela sanacija nasipov.

Občina Črenšovci lastnike zemljišč ob nasipu reke Mure na Dolnji in Srednji Bistrici obvešča, da je Direkcija Republike Slovenije za vode pričela s pripravami na sanacijo nasipov na relaciji od Bobrov na Dolnji Bistrici do glavne ceste Srednja Bistrica - Razkrižje.  Gradbena dela naj bi se začela ta teden.

Lastniki zemljišč ob nasipih bodo v teh dneh o vseh aktivnostih še podrobneje obveščeni.

FOTO: FB Občina Črenšovci in arhiv Pomurec.com.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.08.2023 ob 12:01 gost

      Zdaj se vidi kako dela sposobna vlada. Po 30 letih samostojne Slovenije se takoj po poplavah pristopi k sanaciji nasipa. Janša je bil 3 krat na vladi njegov zaveznik Jožek Horvat pa z njim. Nista naredila veliki NIČ,,,,, od sanacije nasipa pa so tudi že bile poplave. Ko so bile druge vlade pa jih je Janša in njegovi hlapci vedno iz opozicije drkal in nasprotoval da bi kaj naredili.

      19 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.08.2023 ob 15:26 gost

        To Tunč svoje napake popravla, pa izjave ka so nasipi zelo dobro vzdrževani. Potrebno bi bilo preveriti koncesijsko pogodbo za vzdrževanje nasipov.

        10 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.08.2023 ob 15:28 gost

        Tej mali falajček do popravili. Nasipe je potrebno vse do meje z Avstrijo obnoviti ka so še iz bivše Juge!

        16 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.08.2023 ob 6:02 xy74 gost

        vidimo kako se dela, ja, protipoplavna bi morala že zdavnaj narejena, janša je bil vsega na oblasti ca 8 let, kaj pa preostali čas? še oni zakon ste zavrnili, zdaj pa pljuvate po janši.....

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.08.2023 ob 12:06 gost

      Včeraj je na Brezju v prvi vrsti bilo prazno. Kajti ko so volitve pred vrati so tam postrojeni prvoborci desni ekstremisti. Janša Peterle, Tunin, Hojs, Rupar. Bavčar, Alenka Jerala Grims z suknjicem iz 50 let. Itd.

      10 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.08.2023 ob 17:31 gost

      Tij zgornji si obično tele.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.08.2023 ob 19:15 brko gost

      Levojaji vam nega več pomočij. Vaša LEJVA sekta je tak pokvarjena tak ka te se sami sebe vničili. Janša se van prikazüvle vse posedi. Enim se prikazüvle med kosilom, med seksom kda doživlate orgazem, prikazüvle se vam v slüjžbi. In ka de najhuje, ka de se vam prikazüval kda guznete. Ampak tau de pa trajalo večno. In te ste najebali. Zatau je skrajni čas ka prestaupite iz LEJVE sekte v DESNO sekto in se odrešijte večnoga trpljenja z našim DESNIM SDS FÜHRERJEM.

      9 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.