https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Podrobnosti požara v Ivancih: Škode za 120 tisoč evrov, dve osebi poškodovani

17.08.2023 ob 10:20  

Minuli torek zvečer je v Ivancih prišlo do požara, ki se je iz gospodarskega dela hiše razširil na stanovanjski del. V požaru je bila ena oseba huje poškodovana, materialna škoda po nestrokovni oceni znaša okrog 120 tisoč evrov.

Kriminalisti in policisti so z opravljenim ogledom in zbranimi obvestili ugotovili, da je do požara prišlo v gospodarskem delu hiše, kjer sta se nahajala tudi osebna avtomobila in kmetijski traktor s polpriklopnikom. Požar se je nato razširil na stanovanjski del. Zaradi požara je poškodovana tudi sosednja hiša.

V požaru sta bili dve osebi poškodovani, ena hudo, druga pa lahko telesno poškodovana. Nastala je materialna škoda, ki po nestrokovni oceni znaša okrog 120.000 evrov.

Zavarovane so bile določene sledi, ki bodo poslane v nadaljnjo preiskavo v nacionalni forenzični laboratorij. Zaenkrat je tuja krivda izključena, obveščena sta bila tudi preiskovalni sodnik in državni tožilec. Kriminalisti bodo po vseh zbranih obvestilih in dokazih z ustreznim aktom o požaru obvestili pristojno državno tožilstvo, so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota.

Foto: FB PGD Bogojina

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.