https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Spremenjen prometni režim v času radgonskega sejma

22.08.2023 ob 8:00  

V času 61. mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma AGRA bo v mestu Gornja Radgona veljal spremenjen prometni režim, so sporočili iz občine.

V času 61. mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma AGRA od 26. do 31. avgusta bo v mestu Gornja Radgona veljal spremenjen prometni režim.

Glavne prometne vpadnice do prireditvenega prostora sejma bodo Apaška in del Partizanske ceste, Ljutomerska cesta, del Panonske ulice, Maistrov trg in Mladinska ulica. 

Cestni promet na prireditvenem prostoru sejma bo potekal po naslednjem režimu:

  • po 9. uri bo s Partizanske ceste na Cesto na stadionu proti sejmišču dovoljeno zavijanje vozil le za identificirane stranke (razstavljavce na sejmu, stranke pošte, stanovalce blokov Partizanska 33-43B ter lastnike in stranke lokalov in poslovnih prostorov Cesta na stadion 1A), vozila obiskovalcev sejma pa se bodo usmerjala v krožišče v centru mesta, kjer se bodo preusmerili naprej proti križišču na Mladinsko ulico,

  • promet vozil po Cesti na stadion od železniške proge proti pošti bo potekal enosmerno, izvoz pa bo potekal preko parkirišča in mimo garaž na Mladinsko ulico ter

  • promet vozil iz Mladinske ulice proti pošti bo dovoljen samo do parkirišča pošte.

Na parkirišču med sejmom in garažami bodo parkirišča predvidena le za vozila razstavljavcev na sejmu in posebej predvidena parkirišča za vozila strank pošte. Ostala vozila obiskovalcev se bodo usmerila proti TŠC Trate, kjer se jih razporedi na označena parkirna mesta.

Za parkiranje vozil obiskovalcev sejma so namenjene naslednje lokacije:

  • Turistično športni center Trate in druge površine na Tratah,

  • asfaltno parkirišče ob (bivši) vojašnici,

  • del lokalne avtobusne in železniške postaje,

  • parkirišče ob pokopališču in

  • parkirišče na Trgu svobode.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.08.2023 ob 8:33 gost

      Dobro , da se je izpstavil ta režim parkiranja , prejšna leta prava katastrofa .... tako se dela županja ! Pohvalno !

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.08.2023 ob 12:01 gost

      Če pridejo kmeteki z svojimi debelimi trakturji za 200 do 300 tisočakov kot v Ljubljano nebo režim nič pomagal.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.08.2023 ob 14:30 105 gost

      Vse lepo in prav da se v času sejma uredi režim parkiranja. Kaj pa deponija ki je v središču pri maxsimusu med bloki že cca 2 leti.Vsako jutro začne bager čohati šoder sem ter tja in nalag na tovornjake ki uničujejo cestišče po panonski ulici ki je bilo zgrajenjo ne dolgo tega nazaj.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.08.2023 ob 15:34 gost

      To ni prioriteta Radgone ampak sejem je zdaj donosen dogodek. Ge bi neka udaval pa some hoteli zaračunati stolnico za prodajo 700 evrerčkov. Ali so normalni.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.08.2023 ob 7:37 Obcanka gost

      Smo sejemsko mesto. Smo vajeni prilagoditev v casu sejma. Ne razumem pa, da sejemske zastave visijo ze nekaj dni pred otvoritvijo za drzavne praznike pa jih odgovorni ne obesijo (Panonska, Mladinska). Bo kdo ukrepal?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.08.2023 ob 8:02 gost

      Ta sejem se bo počasi izrodil . Sam problem tega sejma je premalo parkirnih mest .....4 sejmi za en mesec v letu vsega ,,,, ostali čas pa sameva !

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.08.2023 ob 11:06 Gost gost

      Vsi, ki samo jamrate, izselite se iz Radgone, če vas vse tak moti.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      23.08.2023 ob 14:32 Urška rules gost

      Ni poanta se izseliti ampak stvari popravti tak ka de dobro vačik bi se vsi izselili v avstrijo pa vseeno probamo popravti napake v slo

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.