https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Kebri so zahrumeli v Rakičanu

Letališče Rakičan, 26.08.2023 ob 14:10  

V soboto, 26. avgusta, so se pri letališču v Rakičanu ponovno srečali vozniki starodobnih VW Hroščev.

Tudi letos so na letališče v Rakičanu prihrumeli Kebri, vendar letos tradicionalnega »ŠTRK TOURA« ni bilo. Murskosoboški VW Keeeber klub se je odločil tradicionalno srečanje, kot tudi organizirano panoramsko vožnjo, odpovedati v luči naravne nesreče z močnim deževjem, ki je povzročilo katastrofalne in izredne razmere v Sloveniji.

Letos so se tako samo odločili, da se zberejo v manjšem številu in se le malo podružijo ter zapeljejo eno krožno vožnjo. Tokrat se je vožnje udeležilo približno 20 udeležencev z 9 vozili iz Slovenije, Avstrije, Nemčije.

Tako so se po 11. uri vozniki podali na vožnjo po Prekmurju. Pot jih je letos peljala najprej do Kovačevcev, kjer so se ustavili najprej pri Cimešteru-Okus Goričkega, nato so pot nadaljevali do Gornjih Slaveč, kjer so se ustavili pri Okrepčevalnici Pri Raku ter se nato mimo vasi Krašči vrnili nazaj na Letališče Rakičan.

Več fotografij v spodnji galeriji ...  

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.