https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Danes velika toplotna obremenitev, za jutri izdano opozorilo pred neurji

27.08.2023 ob 10:00  

Vremenoslovci napovedujejo, da bo danes pretežno jasno in vroče. Jutri bo pretežno oblačno in nekoliko hladneje. Dež z nevihtami bo popoldne od zahoda zajel vso Slovenijo. Arso je zaradi možnosti močnejših neurij za ponedeljek izdal oranžno opozorilo za vso državo

Danes bo precej jasno, nekaj več oblačnosti bo občasno na območju Julijskih Alp in hribov severne Primorske. Ponekod bo sredi dneva in popoldne zapihal jugozahodnik. Zvečer v severozahodni Sloveniji ni izključena kakšna ploha ali nevihta. Najvišje dnevne temperature bodo od 30 do 34, v nekaterih alpskih dolinah okoli 27 °C, navaja Arso.

 Vir: Arso 

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno, več sonca bo dopoldne v vzhodnih krajih. Dopoldne se bodo padavine z nevihtami pojavljale v zahodni polovici Slovenije, popoldne tudi drugod. Najnižje jutranje temperature bodo od 16 do 19, na Primorskem do 24, najvišje dnevne od 21 do 26, na Primorskem ter ponekod v južni in severovzhodni Sloveniji do 29 °C.

Vir: Arso

OPOZORILO

V večjem delu Slovenije bo danes po nižinah velika toplotna obremenitev. Jutri, v ponedeljek, bodo ob prehodu hladne fronte možna krajevna neurja, predvsem v zahodni in osrednji Sloveniji tudi dolgotrajnejši nalivi. 

V ponedeljek, 28.8., bo nad severnim Sredozemljem nastalo ciklonsko območje, prek Slovenije se bo pomikala dokaj izrazita hladna fronta.

Padavine, večinoma plohe in nevihte, bodo že zjutraj in dopoldne zajele zahodne kraje, čez dan pa bodo prešle celotno ozemlje Slovenije. Ob tem bodo možna krajevna neurja z močnimi sunki vetra, udari strel, nalivi in ponekod tudi točo, opozarja Arso.

Obeti

V torek in sredo bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnim dežjem, v torek bodo vmes še posamezne nevihte. Še nekoliko hladneje bo.

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.08.2023 ob 12:08 Jurij gost

      Že delajo na tem da bo nas zalivalo.... pa izračunavajo ....smo poskusni zajčki....zdaj se to vidi ko Golob in Janša potrjujeta eden drugega....

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.08.2023 ob 12:19 gost

        Je stem kaj narobe , če sodelujeta ? Vidim le pozitivno ! Dve glavi več vesta . Anda Jurij !

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.08.2023 ob 22:53 eva gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐂𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.