https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zaradi del več cest zaprtih

30.08.2023 ob 14:00  

V Murski Soboti bo zaradi del do konca septembra delna zapora na Grajski ulici in popolna zapora v krajevni skupnosti Pušča, ki bo trajala predvidoma do konca oktobra.

Mestna občina Murska Sobota obvešča o delni zapori Grajske ulice, kjer se izvaja podvrtavanje Lendavske ulice na Grajsko ulico v sklopu projekta »Nadgradnja vodovoda sistem B«. Delna zapora ulice bo trajala do konca septembra zaradi izvedbe prevezav vodovoda. Dela bodo potekala pod izmenično zaporo, zato prosijo za upoštevanje prometne signalizacije.

Izvajanje del in popolna zapora v krajevni skupnosti Pušča

V naselju Pušča nadaljujejo z izvedbo projekta »Nadgradnja vodovoda sistem B« ter ureditve cest v sklopu projekta »Sočasna ureditev cest v romskem naselju Pušča 1. faza«.

Z deli sočasne ureditve cest so izvajalci začeli danes včeraj. Zaključek obeh projektov je predviden do konca oktobra. Sočasno z izgradnjo vodovoda bo v sklopu ločenega projekta obnovljena cestna infrastruktura v Novi ulici, Beli ulici in delu Glavne ulice ter meteorna odvodnja, ki bo preprečila poplave v večinskem delu naselja. Meteorna voda bo speljana v novi meteorni jarek na južnem delu naselja, ki bo v celoti na novo urejen.

Projekt sočasne sanacije cestne infrastrukture v naselju Pušča je sofinanciran z državnimi sredstvi iz razpisa za sofinanciranje infrastrukture v romskih naseljih, izgradnja vodovoda pa je sofinancirana z evropskimi sredstvi v okviru skupnega regijskega projekta.

Vse prebivalce naselja Pušča, še posebej omenjenih ulic, prosijo za razumevanje in strpnost v času izvedbe del. Prav tako prosijo, da v času gradnje v omenjenih ulicah parkirate vozila na igrišču pri Večnamenskem objektu Pušča in na parkirišču pri ŠRC Pušča, zaradi onemogočenega dostopa do objektov.

Hkrati vse udeležence v cestnem prometu obveščajo, da bo do 31. oktobra 2023 popolna zapora ceste v naselju Pušča in sicer v Novi ulici, Beli ulici in delu Glavne ulice.

Vse udeležence v prometu in prebivalce ob gradbišču prosijo za upoštevanje prometne signalizacije in se zahvaljujejo za razumevanje.

Foto: FB MOMS, arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.08.2023 ob 18:18 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.